eskiler aliyorum 

kapat
  1. en ünlü orhan veli şiirlerinden:

eskiler alıyorum
    alıp yıldız yapıyorum
    musiki ruhun gıdasıdır
    musikiye bayılıyorum

şiir yazıyorum
    şiir yazıp eskiler alıyorum
    eskiler verip musikiler alıyorum

bir de raki sisesinde balik olsam..
    #121297 (cikarinbeniburdan, 20.03.2006 02:47)
  2. mahallemdeki hipnetor eskicinin sikiler alıyom diye telafuz ettiği söz öbeği
    #614091 (Ragnar Jømsborn, 07.09.2006 12:20)
  3. müşfik kenter'in müthiş yorumladığı müthiş orhan veli şiiri.
    #2296254 (yalnis, 11.09.2007 00:37)

© 2008 - uludağ sözlük

eskiler aliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eskiler aliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiler aliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte metallica savaslari » kendine iyi bak » essex » sevval sam » 6 eylul 2008 belcika turkiye basketbol maci » misirli ahmet » karma » papatya esansi » gece anneye mutfagi karistirirken yakalanmak » turkey is arabian country a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games