eskihisar 

kapat
  1. gebze'de bir kasaba. topcular'a arabalı vapur seferi yapılır. bursa'lılar istanbul'a giderken buradan geçer.
    #509258 (assolist, 07.08.2006 17:26)
  2. istanbullularin da bursaya gecerken gectigi yerdir ayni zamanda.
    #509283 (dilencikral, 07.08.2006 17:35)
  3. gebze'nin belki de en turistik mekanıdır. iskelenin batısına doğru gidildikçe alemci yoğunluğu artar. sahilin üstündeki sırttan denize karşı içki yudumlamak, uzakta dingin bir telaşı simgeleyen vapurlara doğru acı acı gülümsemek, muhabbetin keyif katsayısını defalarca artırır. boğaz'a erişemeyenlerin pseudo-boğaz'ıdır eskihisar. severiz.
    #510540 (facedancer, 07.08.2006 22:59)
  4. (bkz: denizati restaurant)
    #823239 (giray, 06.11.2006 19:48)
  5. gebzenın sahıl koyu ve cok sırın bır mekandır.son halı goz dolduran ve gereklı yatırımın yapıldıgı takdırde ne sekle girebileceğini kanıtlayan, tarıhe meydan okuyan vefalı bir köydür.*
    #2276430 (közübitmişnargile, 07.09.2007 04:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskihisar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskihisar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskihisar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskihisar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » seni seviyorum dedikten sonraki an » evrim teorisi » gadjo » sigara » evobus » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » in the night garden » ayarimi hisset » mey icki sana soyluyorum » dibi dibi rek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yazar nickleri tedirgin » baba kiz iliskisi » radyo limon » seovi nin yasamindan bir kesit » backmasking » kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » yildirim turker » ngark » chp ye oy veren basiretsiz kurt