eskiden olurdu oyle seyler simdi yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sokrates simdi yasasaydi kavuncu olurdu
  2. eskiden lukstu simdi ihtiyac
  3. eskiden redhouse vardi simdi sozlukwebtr var
  4. eskiden gameboydu simdi playboy oldu
  5. eskiden ali ata bakardi simdi kariya kiza bakiyor
  6. kirmizi baslikli kiz eskiden neymis simdi ne olmus
  7. eskiden zaman gecmezdi simdi ise durmak bilmiyor
  8. eskiden karpuz idik simdi donduk biz hiyara
  9. eskiden borumuz oterdi simdi gerimiz otuyor
  10. eskiden fiziki simdi ahlaki nedenlerle dayak yemek

© 2008 - uludağ sözlük

eskiden olurdu oyle seyler simdi yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskiden olurdu oyle seyler simdi yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiden olurdu oyle seyler simdi yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » florinali numuneddin » home theater » lukas podolski » ortasi delik sabun » dam ustune cul seren eski sevgili » es eksi iki » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » tatar mp3 indirir mi ey ogul » cok guzel hareketler bunlar » mine g kirikkanat » birisi beni surekli artiliyor sanki » duygusuz kiz » piromani » turkiye de kurtler almanya da turkler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » nazli tolga » bizimkiler » ats iki » ayran ile sigara icmek » asiret » usti nad labem » mustafa » nevizade » bulvar gazetesi » durduk yere tersleyen ariza kadin » womanizer » simon » anne kokusu » hayata dair ic burkan detaylar