eskiden kararsizdim artik ondanda emin digilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben eskiden sizofrendim ama artik iyilestik
  2. eskiden nurcuydum ama artik ateistim
  3. eskiden beni sevmeyenin artik sevmesi
  4. ben eskiden
  5. eskiden di o
  6. cok eskiden
  7. eskiden
  8. biz eskiden cok fakirdik
  9. ben eskiden kraldim
  10. ask romandi eskiden

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskiden kararsizdim artik ondanda emin digilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskiden kararsizdim artik ondanda emin digilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiden kararsizdim artik ondanda emin digilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskiden kararsizdim artik ondanda emin digilim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » stevemcqueen » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » lost » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » seri eksi oy veren ibne » yazarlarin aslinda demek istedikleri » kacak kelebek » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » no promise » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » limon sozluk » elestirel kuram » hit the sack » setra s431 dt » luzia » corumspor » msn deki arkadasin kusmesi » anti klise timi » internet korsani bitirdi diyen korsan saticisi » thaliia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nikolaj abraham abildgaard » hovhannes ayvazyan » plane » muhur » mariotto albertinelli » seytanin gozyaslari » kizla cikilan ilk anda hic de zor degilmis hissi » kopekler sadiktir » hakan sukur un trt ye yorumcu olmasi » pacita abad