eskiden gameboydu simdi playboy oldu 

kapat

1. lise döneminde kızlar ile ilişkisine set çekmiş, hızla abaza olma yolunda ilerlerken üniversiteye girdiğinde ayda 3 sevgili değiştiren tiplere söylenen sözdür.
    #3154017 (tuhh kahretsin, 17.03.2008 17:40)
  2. (bkz: ondan once el aterisi vardı)
    (bkz: tetris boy)
    #3154029 (objebi, 17.03.2008 17:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskiden gameboydu simdi playboy oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskiden gameboydu simdi playboy oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiden gameboydu simdi playboy oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskiden gameboydu simdi playboy oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » resat nuri guntekin ilkogretim okulu » romain duris » energizer ultimate lithium » sakin » pazartesi uykusu » entry ve nick uyumu » what a wonderful world turkum diyene » radyo limon » haber ozel » vonal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » eser yenenler » allah diye bagiran sivrisinek » isallah suphaneke dinimiz amin » zekai sen » ismail » futbol tarihinin en ilginc kirmizi karti » koksal toptan » uludag sozluk moderasyonu » kural hatasi