eskiden fiziki simdi ahlaki nedenlerle dayak yemek 

kapat

1. (bkz: küçükken fiziki büyüyünce ahlaki sebeplerden dayak yemek) *
    efenim, ablası olanlar bilirler. mini mini veletler iken kendinden 2,3,4 yaş ablası olan talihsiz yazarlar, 6-14 yaşlarında devamlı ezilen, dayak yiyen taraf olmuşlardır. tam büyümeye başladık, kaslarımız gelişti, boyumuz uzadı, artık ağız burun acımam derken bu sefer de 19 ve üzeri yaşlarda seyreden ablanın toplumsal saygınlık ve aile içindeki mevkiinden dolayı yine dayak yiyen taraf biz oluruz.
    #3112088 (ibrahim yorgunlahmacun, 08.03.2008 22:39)
  2. sol frame'de görünce nası yani diye uzun uzun baktıgım, actıgım, okudugum, entry girdiğim, eksi yiyeceğim, bas agrım gecip normal düşününce ne sacmalamısım ben diyip kim bilir belki de entrymi sileceğim baslık.
    böyle ablası olanlar için olan üzüntümü belirtip entrymi burda sonlandırıyorum.
    #3112109 (laplacein seytani, 08.03.2008 22:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskiden fiziki simdi ahlaki nedenlerle dayak yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskiden fiziki simdi ahlaki nedenlerle dayak yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiden fiziki simdi ahlaki nedenlerle dayak yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskiden fiziki simdi ahlaki nedenlerle dayak yemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » ben senin babanim doverim de severim de » 1 aralik dunya aids gunu » enes » devlet teroru magdurlarinin hep muslumanlar olmasi » gladier » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » biyikli olmazsa olmaz insanlar » bir sey yapmali » tugay kerimoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ekmekle hayvan besleme kulturu » gheorghe muresan » ilvanlim » yavru08 » baba kiz iliskisi » issiz adam izlerken cuku kalkan sevgili » hayat felsefesi yapilacak sarki sozleri » omrum diyorum » karadenizde amerikan donanmasi » dj murat uncuoglu