eskiden di o 

kapat
  1. muazzez ersoy'un Yorumladığı nostalji albümlerinde yer alan bir şarkı.

Yüzümde Tebessüm Arama Dostum
    Mazide ki büyük sevgidendi o
    Ağlıyorum Diye Hor Görme beni
    Mutluluk mu kaldı? eskiden di O
    Dostlar oldu birer yabancı gibi
    Hasret Çöküverdi bir sancı gibi
    Yollarda dolaştım kimsesiz gibi
    Bir daha sevmek yok, eskiden di o

Sevdanın yerini dertler doldurdu
    Ayrılık Gönlümü yaktı soldurdu
    Herkes bu mecnun'a vurup öldürdü
    Yaşıyor Sanmayın Eskiden di O..
    #1391538 (wAkE, 09.03.2007 09:57)
  2. (bkz: eskidendi o)
    #1391542 (pafküf, 09.03.2007 09:58)

© 2008 - uludağ sözlük

eskiden di o başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eskiden di o ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiden di o nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» santiago solari » coco jambo » it gibi » ilk insanlarin zembille geldigi gercegi » bilgisayardan cakmayan yazar » bu iyiligimi unutma » en cok okunan sozluk yazarlari » sikilmis gotun davasi olmaz » msn in soguk olmasi » dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci