eskiden borumuz oterdi simdi gerimiz otuyor 

kapat
  1. eskiden ihtişamlı bir hayatı olup sonraları bu ihtişamı kaybeden,güçten düşen kişileri,kurumları anlatan söz.
    (bkz: bayern munchen)
    #1649823 (tanimadinmiben, 16.05.2007 14:07 ~ 14:08)
  2. kurt kocayınca köpeğin maskarası olur.
    #1649832 (manyach, 16.05.2007 14:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskiden borumuz oterdi simdi gerimiz otuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskiden borumuz oterdi simdi gerimiz otuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiden borumuz oterdi simdi gerimiz otuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskiden borumuz oterdi simdi gerimiz otuyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » erkeklerle sevisen adam gizli es cinseldir » tatar sevket » insana ilac gibi gelen seyler » cinlerden korunma yollari » istiklal caddesindeki emolar » andreas wagenhaus » sahibinin sesi » diyorum ki » yemekteyiz » erik gerets » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hali cirparken senkronizasyonu kaybetmek » dergaz » sozluk cok doldu silip yeniden yazalim » orda juventus burda besiktas » nereye gidiyor bu paralar » tanriyi kim yaratti » yahudiler » tek gecelik iliski » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » ccgh