eskiden 28700 du 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok eskiden
  2. ben eskiden
  3. eskiden di o
  4. eskiden
  5. eskiden ped mi vardi
  6. ben eskiden kucuktum
  7. cok eskiden rastlasacaktik
  8. eskiden terzi
  9. cok eskiden rastlasmaliydik
  10. ask romandi eskiden

© 2008 - uludağ sözlük

eskiden 28700 du başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskiden 28700 du ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiden 28700 du nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ampulik » buyuyunce garipsenebilecek isimler » pride and prejudice » turk televizyonlarindaki cadili diziler » agir abi » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » hossik » yorulmak » physiologic autogynephilia » cemsbg » ece temelkuran » muz kokulu sampuan » istifa edecek pasa » radyo limon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esra erol » behold the man » sehirler arasi yolculukta uyumak » cagrisimlarin gevsemesi » autumnblaze » fatih tekke ve batuhan karadeniz » durmak yok eksilemeye devam » sozluk lan burasi » artik beni sevmiyorsun » bir kereden hicbir sey olmaz » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » milupa » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » pink floyd