eski uktecilerden kim kaldi 

kapat
  1. ukteyi veren: okeyin aranan dorduncusu
    uktecinin notu: bi sen bi ben dee mi hacı

ukte verdi mi doldurmak için kapısında kuyruk olunan ve verdiği her ukte akıl işi olan yazar kişilerin yerini, verdiği uktelerde anlamdan öte anlamsızlık adına çok şey barındıran yazarlara bırakması karşısında, ukte doldurma sevdalısı yazar kişisinin dolduracak doğru dürüst bir ukte bulamamasının hüznü ve kızgınlığı ile sarf etmesi işten bile olmayan sözdür.

An itibariyle uludag sozluk ün ukte butonuna tıklandığında görülecektir ki, o eski uktecilerden eser kalmamıştır artık. Ne de doldurmaya zaman ayrılıp da emek harcanmaya değecek bir ukte.
    #3712021 (bluevelve, 24.07.2008 11:02)
  2. (bkz: ecayip heyvanlara benziyirsen)
    (bkz: notrinova)
    #3712079 (tu kaka bana, 24.07.2008 11:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski uktecilerden kim kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski uktecilerden kim kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski uktecilerden kim kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski uktecilerden kim kaldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » mustafa denizli » baba » madagascar 2 » uludag sozluk e yazar alimlari durdurulmustur » bandirma anadolu ogretmen lisesi » fiji » koksal toptan » 30 ekim 1993 atletico madrid barcelona maci » surahi hanim » fasist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » maas » fetoscular el kaldirsin » kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin » sizce sizi neden ise almaliyiz » shams ensemble » vtm » amnezi » melek ozdemir » kumanlar » koyunlu hali nin 400 isciyi isten cikarmasi