eski turk filmlerinin bunyeye etkileri 

kapat
  1. bir eski türk filmi izledikten sonra gaza gelme eylemi. örneğin cüneyt arkın gibi birkaç kişiyi birden aynı anda dövme arzusu.
    #1043138 (barış, 23.12.2006 15:25)
  2. (bkz: türk filmlerinde yaşanılan aşklar) *
    #3509253 (ldya, 08.06.2008 01:03)
  3. öksürük krizinden sonra, ağzı kapatan mendilde kan var mı diye kontrol etmek.
    #3509269 (aysengruda, 08.06.2008 01:05)
  4. kemal sunal filmlerini izledikten sonra agiz ve karin kaslarinin agrimasi.
    #3509289 (pringles, 08.06.2008 01:09)
  5. ÇOK Kötü bozar adamı bu filmler, hele romantik olanları, yemeden içmeden kesilirsiniz...
    #3509298 (crazyhodja, 08.06.2008 01:10)
  6. aşık olduğu zengin kızın babasının verdiği güzelim çeki yırtan elemanın verdiği kusma hissi.
    #3509301 (burasi benim evimmis megersem, 08.06.2008 01:11)
  7. yıllarca iz bırakan etkilerdir. "hamileyim" diyen her kadının, kocası tarafından belinden kavranarak, fıldır fıldır döndürüleceğini sanmak gibi.
    #3509316 (sandalye, 08.06.2008 01:13 ~ 01:36)
  8. biraz daha eski olup savaş zamanlarında düşman askerinin türk kızına tecavüz ederken "çırpınma seninde hoşuna gidecek" diye anlamsızca bir cümle kurması.
    #3511791 (lanetlizeynep, 08.06.2008 18:20)
  9. en küçük duygusal tarvmada kafayı yana yatırıp hülya koçyiğit misali dıgıdık dıgıdık koşma isteği. tay mısın mübarek?.
    #3512470 (masalcini, 08.06.2008 21:05)
  10. (bkz: gazoz fobisi).
    #3512485 (no tengo lugar, 08.06.2008 21:10)
  11. bir süre sonra resetlenmesi gereken etkilerdir, yoksa insanın psikolojisi bozulur. türk filmleriyle büyüyen bir çocuk şunları öğrenebilir:

-kafanı bir yere çarparsan kör olursun.

-körlük grip gibi bir şeydir ameliyat olduktan sonra mutlaka iyileşirsin.

-iyileşmek için tedavi şart değildir, düşersen ya da kaza yaparsan tekrar "görüyorum" nidaları atmaya başlarsın.

-kafayı bir yere vurunca gerçekleşen ikinci bela da hafıza kaybıdır. körlük trajik filmlerde tercih edilirken hafıza kaybı komedi filmlerine daha yatkındır. bundan da korkmaya gerek yoktur. birisi tavayla vurursa düzelir.

-türk filmlerine göre: iyiler mutlaka kazanır! hulusi kentmen gibi tonton tatlı biriysen fabrika sahibi olursun. erol taş gibi kötüysen sürüm sürüm sürünürsün.

-çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır! bu önermeye türk filmleri sayesinde ulaştığımızı sanıyorum. çirkin kadınlar bir zenginin duruma el atmasıyla güzelleşir, diksiyon dersleri alır, abiyeler giyerek salına salına yürür...

-son olarak anılara dalacak olursam küçükken ağzımdan gelen iki damla kan yüzünden hüngür hüngür lösemi oldum diye ağlamıştım. aklıma türk filminden bir sahne geliyordu kadın kan tükürmüştü(başı falan da döndü tabi) ve sonrasında lösemi teşhisi koyuldu yanılmıyorsam hülya koçyiğit'ti. hala hatırladığıma göre bazı filmler ciddi şekilde çocuk psikolojisini kötü etkileyebiliyor.
    #3694220 (trink, 21.07.2008 00:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski turk filmlerinin bunyeye etkileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski turk filmlerinin bunyeye etkileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski turk filmlerinin bunyeye etkileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski turk filmlerinin bunyeye etkileri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » november rain » sokak ortasinda kici acip bedava diye bagirmak » the big bang theory » yemekteyiz » o » jordan rudess kim ya » ismail acar » mutlu bir sekilde surunmek » erdal guney » para ustu olarak verilen sakizi kabul etmemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » rica ederim » atilim rhinos » fink » terorist bir orgut olarak israil devleti » gary payton » dunyanin vajinasi » batiya gocmeyen kurdun duygu somurusu hakki yoktur » bi siktir git ya nolur » babanin hesabiniza muntazaman para yatirmasi » melih gokcek