eski turk filmlerinde aniden sarki soyleyen aktor 

kapat
  1. türkücülerin, piyanist santorlerimizin türk filmlerinde oynadığı zamanlarda, mutluyken ya da acıklı bir anlarında bir iki saniyelik durma sonrası, aniden şarkıya başlayan türkücüden bozma aktördür.
    n'oluyor ona anlamıyorum ki? ruh halimi bir şarkıyla anlatmalı mıyım diyor? ayrıca bir tez atıyorum ortaya, eski türk filmleri müzikal gibidir. kızı vermezler misal, ibo başlar şarkıya. mahmut tuncer sevgilisiyle ormana gider, başlar şarkıya.
    #4066598 (sacriter, 09.10.2008 18:27)
  2. bir tek bizim filmlerde olan bişeydir herhalde
    aklıma hemen orhan gencebayın bir filmi geldi mesela
    orhan gencebay evin kapısına gelip yukarı bakıyo ellerini açıp
    "anne baba bircan"
    dingıl dingıl dingıl dingıl.
    #4066711 (i don t care imde bile degil, 09.10.2008 18:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski turk filmlerinde aniden sarki soyleyen aktor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski turk filmlerinde aniden sarki soyleyen aktor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski turk filmlerinde aniden sarki soyleyen aktor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski turk filmlerinde aniden sarki soyleyen aktor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » punisher » roberts » bilkent te okuyup futbol kulubu satin almamis kisi » faruk yalcin » corumspor » burjuva demokrasisi » yusuf altintas » tanju colak » kis kis cinler kis kis » karadenizde amerikan donanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » terorle mucadele subesi » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » irfan yatar » yazarlar uzayli olsa acilacak basliklar » yaran facebook gruplari » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » uc harfliler » hoca efendi kim la » nedenicinasil » cin diye bir sey yoktur