eski tufek 

kapat
  1. zülfü livaneli şarkılarındandır.
    #352123 (yasakani, 17.06.2006 02:14)
  2. bir nevi ihtiyar delikanlı. eski komünistler için kullanılır çoğunlukla.
    #352138 (zibende, 17.06.2006 02:18)
  3. çok güzel sözlere sahip güzel bir şarkıdır. söz-müzik zülfü livaneli'dir.

bir insan ömrünü neye vermeli ?
    tükenip gidiyor ömür dediğin
    yolda kalanda bir yürüyende bir
    savrulup gidiyor ömür dediğin

yolda kalanda bir dostum yürüyende bir
    savrulup gidiyor insan dediğin

yüreğin ürperir kapı çalınsa
    esmeyen yelinden hile sezerler
    künyeler kazınır demir sandıkta
    harcanıp gidiyor insan dediğin

künyeler kazınır demir sandıkta
    harcanıp gidiyor insan dediğin

dışı eli yakar içi de seni
    sona eklenmedi önce gideni
    ayrılık gününün kör dereleri
    bölünüp gidiyor nehir dediğin

ayrılık gününün dostum kör dereleri
    bölünüp gidiyor nehir dediğin

bir insan ömrünü neye vermeli
    paramı onur mu kaç dikenli yol ?
    ağacın köküne inmek mi yoksa ?
    çırpınıp duruyor yaprak dediğin

ağacın köküne dostum inmek mi yoksa ?
    çırpınıp duruyor yaprak dediğin...
    #494565 (yasakani, 03.08.2006 23:49)
  4. herhangi bir konuda deneyimli olan kimse.
    #3260143 (eski yüz, 12.04.2008 07:23)
  5. fatih akın ın son filmlerinden birinde hatunun ağzına veren 70'lik delikanlı.
    #3260162 (ditty, 12.04.2008 08:39)
  6. içinde ayrılık günün kör dereleri diye bir dize geçen şarkı. bu şarkıları dinleyenler mi dinliyor şimdi boka batmış bugünün müziği...
    #3463106 (encam, 29.05.2008 08:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski tufek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski tufek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski tufek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski tufek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eski sevgili ile dost kalmak » santa ernesto » beni mod yapmazsaniz eksi ye giderim diyen yazar » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » eku » mutlu bir sekilde surunmek » piano piano bacaksiz » gladier » gs ne la » fiodor yakovlievic alekseyev » yasasin » banu guven » ozturk » efras » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » server parasi » bilgisayarina virus bulasan yazar » fatih urek » kop gel gunahlarindan » roman okurken olen adam » uzman tv » done done » her sey zittiyla kaimdir » the big bang theory » setra s431 dt