eski trt programlari 

kapat

1. trt'nin eskiden yayınladığı programlar. pazar konseri bunlardan biriydi. iğrenç olduğu için buna pazar kanseri derdim. o zaman iyi bi espri gibi gelirdi. şimdi hatırlıyorumda ne salakmışım. çocukluk işte...
    #779263 (flyo, 27.10.2006 08:57)
  2. pazar günleri yayinlanan cenk koray'ın sundugu tele kutu programi...*
    #779287 (tibelad, 27.10.2006 09:25)
  3. 7 den 77 ye barış manço

çocukların hepsinin 10 ouan 10 puan 10 puan kazandığı yarışma çeşidi.zavallılar yaptıkları herşeyin çok beğenildiği kanısına varıp yatarak hayatı sürdürmeye çalışmaları sonucu, hiçbirisi istihdamda yer almamaktadır.

berkecan sen neden çalışmıyon :
    salak sen bilmiyonmu ben 10 puan aldım
    #779367 (shennay, 27.10.2006 10:08 ~ 10:09)
  4. (bkz: susam sokağı)
    #779371 (ee caylar kimden, 27.10.2006 10:10)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

eski trt programlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski trt programlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski trt programlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski trt programlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.