eski toprak 

kapat
  1. yaşlandığı halde hala formunu koruyan,eskisi gibi güçlü kuvvetli anlamına gelen söz.
    #147220 (asiti kaçmış kola, 03.04.2006 17:13)
  2. (bkz: acı patlıcanı kırağı çalmaz) ** *
    #1764960 (ncldlbz, 13.06.2007 22:29)
  3. lale devrinin bu kasetteki versiyonu olmaya aday hoş sibel can şarkısı

Boş ah etme a bülbül...
    Ne aşık kaldı ne de gül...
    Göç etmiş eski sevdalar...
    Şimdi mevsim en son eylül...

Çok eskiden adı varmış..
    Başka bir tadı varmış...
    Adam gibiymiş..
    Sevmeler...
    Ne düzenbaz sevişmeler...
    Ne vedasız gitmeler..
    Yokmuş böyle bahaneler...

Vedalaşıp Son Eylül'de...
    Dökülmüşler yaprak yaprak..
    O siyah beyaz aşkların..
    Adı şimdi Eski Toprak...
    #1973377 (satandre, 20.07.2007 16:55)
  4. sibel can ın aksam sefasi albümündeki güzel şarkıların en güzeli...
    #2042883 (gonul diyorum akil diyorlar, 31.07.2007 11:27)
  5. adamin a.ina koyan harika bir fasil sarkisi. sibel can da hakkini vermistir bu sarkinin. mutlaka dinlenesi. kefiliniz benim, pisman olmayacaksiniz.

"cok eskiden adi varmis
    baska bir tadi varmis
    adam gibiymis sevmeler

ne duzenbaz sevismeler
    ne vedasiz gitmeler
    yokmus boyle bahaneler"

dinlemek isteyenlere link de vereyim tam olsun: http://www.youtube.com/watch?v=nuKUYCrCm8Q + *
    #2766754 (KoPuSh, 30.12.2007 14:41 ~ 13.02.2008 00:41)
  6. (bkz: dede)
    #4185013 (holysin, 04.11.2008 17:59)
  7. (bkz: yeni toprak)*
    #4185019 (msd, 04.11.2008 18:01)
  8. bir çeşit nesil izahı. organik beslendiklerine inanılır.
    #4185024 (mintiminti, 04.11.2008 18:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski toprak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski toprak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski toprak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski toprak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ebem beni tokatlamak yerine pandiklemis » ersun yanal » konc » otobuste genc kizlara yer veren yasli amcalar » birinci nesil yazar » erkeklerin tamamini embesil sanmak » kuran kursundan kacip top oynamak » montajelemani » ulkuculer tarafindan ezilen pisirik komunist tayfa » crash » turk erkekleri » 37 ekran gunes gozlugu takan kasar kizlar » sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor » uludag sozluk » borc isterken suratta beliren yavsak gulumseme » bulgur pilavi » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » dergaz » hali cirparken senkronizasyonu kaybetmek » bolivya » ders calismak lazimken calismamak » brea grant » gladier » elestiri » igrenc espriler » darryl roberts » okyanustaki fiberoptik kablolardan kaynakli sorun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » thaliia » schopenhauer paradokslar uzerinde raks » maintain » ikinci facebook texas hold em poker zirvesi » bursa ataturk stadyumu » hendrix minik mavi balina i belong to che uclusu » kaybettigini anlamak » baba kiz iliskisi » yaran besiktas taraftari » israf olmasin diye yemek ve sismanlamak