eski solcudan yeni sagcidan gizli ibneden kork 

kapat
  1. pek bir beylik ama zaman zaman haklılığı olan söz. aslı solcunun eskisinden sagcinin yenisinden ibnenin gizlisinden korkacaksin şeklindedir aslında ve fakat sözlüğün azizliği işte. aslında hepsinin ortak yanı azili olmaları***.
    #1776000 (leggare, 16.06.2007 12:43 ~ 12:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski solcudan yeni sagcidan gizli ibneden kork başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski solcudan yeni sagcidan gizli ibneden kork ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski solcudan yeni sagcidan gizli ibneden kork nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski solcudan yeni sagcidan gizli ibneden kork. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » davranislarin bir baskasina bagli olmasi » kabluey » bilkent te okuyup ferrari si olmayan ogrenci » montunu giyerken arkasindakine vuran insan » kurt cocuklarin cocukluk yasayamamasi » biz o kadar fakirdik ki » siz kac kisisiniz » roberts » batiya gocmeyen kurdun duygu somurusu hakki yoktur » 1 elham » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » basbakan ergenekon un savcisiysa ben de avukatiyim » batista » football manager 2009 » koca koca kadinlarin bebek taklidi yapmasi » rendekar » o » dudak tiryakisi » morpheus » sakso cekmek » atilim rhinos