eski sevgiliyle got gote gelmek 

kapat
  1. özellikle günün yoğun saatlerinde (sabah 8,30 - akşam 18,00) otobüste başınıza gelebilecek durum. ayakta seyahat etmek zorunda kaldığınız araca bağşı olarak metro da oluşabilir.
    #1377003 (cnkt, 05.03.2007 15:45)
  2. asure kazani boyutunda bir kalcaya sahip eski sevgilinin otobus, minibus, metro gibi bilimum toplu ulasim araclarinda ustunuze oturmasi sonucu meydana gelmesi muhtemel olaydir...
    #1377175 (fitter happier, 05.03.2007 16:45)
  3. -- gözlerime , pardon götlerime inanamıyorum , bu sensin , bu göt senin götün...iki dünya bir araya gelse bu götlerin tekrar bir araya geleceğini tahmin etmezdim.baksana ne kadar mutlular.
    #1377179 (darksideofthepink, 05.03.2007 16:46 ~ 16:47)
  4. Eski sevgilinin düğününde eski sevgili ile karşılıklı göbek atıp kalça tokuşturma eylemi
    (bkz: nası yani)
    #1377271 (KIZILMASKE, 05.03.2007 17:18)
  5. koltuk kapmaca oynanırken başa gelebilecek durum...
    #1377283 (suran, 05.03.2007 17:22)
  6. (bkz: eski sevgiliyle gote gelmek)
    #1377798 (laedri, 05.03.2007 19:38)
  7. aynı asansörü kullanıyorsanız ve aranızda husumet devam ediyorsa zaman zaman karşılaşılabilecek durum.
    #3098918 (arabaciarabayatasget, 05.03.2008 21:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyle got gote gelmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyle got gote gelmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyle got gote gelmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyle got gote gelmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » ahmet altan » melek tuz » yaacov agam » inek saban » nurhak kaya » sevgiliye soylenen en guzel soz » abby fine reader » cok cok guzel hareket » ihlas risalesi » tersine donen emek arz egrisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sakso cekmek » en kutsal meslek » recep tayyip erdogan a gelen ozel mesajlar » baris gelinine tecavuz etmek » cristiano ronaldo » cocukken hayal edilen tanri sekli » husye » eski sevgiliyi ozlemek » carlos artist olmus » devrimci testim