eski sevgiliyle diskoda karsilasmak 

kapat
  1. diğer karşılaşmalar arasında belki de en iyisidir. siz içkinizi yudumlayıp keyfinize bakarken eski sevgili "bak senden ayrıldım ama çok mutluyum" mesajı vermek için dağıtır kendini. hele yanında yeni sevgilisi varsa daha da eğlenceli bir durum oluşur. eski sevgilinizin yeni sevgilisi "bak benimle ne kadar mutlu" mesajı vermek için sürekli eski sevgilinizi pistin ortasına çeker. mutluyuz mesajı vermek için yapmadıkları şebeklik kalmaz. böyle bir durumda kalırsanız sevgili sözlük yazarları, içkinizi yudumlayın. sürekli gülümseyin. "ben daha iyi dans ederim" deyip kendizi dağıtmayın. ama eğlenin. eğlenmiyorsanız bile eğleniyormuş gibi yapın. çünkü ask bir taktik savasidir. ayrıldıktan sonra bile belirli taktikler uygulamanız gereklidir.
    #3113264 (rakimalboga, 09.03.2008 02:49)
  2. (bkz: crazy dance in kayseri)*
    #3113270 (SAYKO5, 09.03.2008 02:50)
  3. (bkz: eski sevgiliyle yeni sevgilisi yanindayken diskoda karsilasmak)
    (bkz: beterin beteri var)
    #3221675 (kobayashe, 02.04.2008 15:00)
  4. (bkz: BiR ESKi SEVGiLi OLARAK BANU ALKAN)
    (bkz: ONE WAY TiCKET)
    #3221703 (en bedevi c, 02.04.2008 15:09 ~ 15:10)
  5. aynali disko topuna kameranin zoom yapmasi, topun bulaniklasmasi ve kirlarda elele kosulan eski gunlerin hatirlanmasiyla devam edecek eylem.*
    #3221721 (sharam paul, 02.04.2008 15:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyle diskoda karsilasmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyle diskoda karsilasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyle diskoda karsilasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyle diskoda karsilasmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » cinlerin 3 harfli deyince anlamayacaklarini sanmak » sozlugun her yerinden cadi fiskirmasi » nevai » cagkan culha » icki icme sebebini sorana verilecek cevaplar » why so serious » venusinfursssss » tanrinin dogum gunu » ataturk ile fetullah gulen arasindaki farklar » dj murat uncuoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozluk yazari » allah diye bagiran sivrisinek » aytac durak » hotspot shield » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » rashit » omrum diyorum » karmasindaki sirin baba yazisina ifrit olan yazar » oneqeno » baba kiz iliskisi