eski sevgiliyi referans gostermek 

kapat
  1. sevgiliden cv isteyen kişiye, 'ben sana referans vereyim o sana ask hayatimda nasıl olduğumu anlatsın' mantığıyla yapılabilecek bir eylemdir... en az sevgiliden cv istemek kadar saçmadır...
    #872479 (rhnegatif, 17.11.2006 17:04)
  2. (bkz: yaran basliklar)
    #872485 (salca, 17.11.2006 17:06)
  3. özgeçmişinizi bilmek isteyen yeni sevgili adayına referans olması için eski sevgiliden yardım istemek. ayrıldıktan hemen sonra yapılırsa büyük ve kocaman bir hayvanlıktır.

başarılı geçmesi zordur. zira eski sevgili olduysa kişi bir problem var demektir.
    #2346867 (sanirim osurdum, 20.09.2007 13:11)
  4. (bkz: yüzsüzlük)
    (bkz: eceline susamak)
    (bkz: bayılmayı ölmek sanmak)
    #2346887 (Cappucino, 20.09.2007 13:16)
  5. Yeni sevgilinizin teklifinizi kabul etmesi için, eski sevgilinizin size kefil olmasını isteme durumudur. Güzellikle ya da çok zorunlu nedenlerle ayrılık gerçekleşmişse eski sevgiliniz iyi bir referans olabilir.
    #2346893 (KIZILMASKE, 20.09.2007 13:18)
  6. insan kaynakları ve halkla ilişkilerde son nokta.
    #2348415 (pinaa, 20.09.2007 17:52)
  7. gerdekten önce telaşlanan kayınvalideye de sunulabilir.
    #3390236 (deligado, 13.05.2008 00:59)
  8. aşka saplanacak gerçek oktur.
    #3390266 (ParaNtez, 13.05.2008 01:08)
  9. sayın ilgili,

sevgili adayınız hakkında tarafımıza görüşlerimizi sormuştunuz. kendisi ile 2 senelik bir birlikteliğimiz oldu. oldukça hassas, duygusal, sevecen bir insandır. hiçbir özel günü unutmaz. ilişkimiz boyunca bana hiç hesap ödetmedi. ayrıca çok güzel de yemek yapar. iyi öpüşür. bu ilişkide karşılaştığım tek olumsuz yan, beni senin gibi bir or.spu için terk etmesiydi.

saygılarımla...

şeklinde bir referans mektubuyla karşılaşmanıza sebep olabilecek gereksiz eylem. *
    #3390291 (unusual suspect, 13.05.2008 01:15)
  10. + kişisel özelliklerin neler?
    - çıkarmadan 5, aralıksız 3 saat ereksiyon, pozisyon zenginliği ve cezmi ersöz kadar romantik olmam
    + etkileyici cidden! peki bunları teyit edebileceğim birinin telefon numarasını verebilir misin bana?
    - tabii! orda sol alt köşede eski sevgilimin ismi ve telefonu vardı zaten, referansım o'dur.
    + arasam ulaşabilirim yani, doğru mu anladım?
    - evet tabii ki. gerçi kendisi şu an tekerlekli sandalyede ve konuşurken zorlanıyo ama olsun! cevap verir size yinede
    + aa öyle mii? neden o hale geldi?
    - eheh iş kazası diyelim ona. abarttık sanırım olayı biraz. rahatsızlıkları geçici gerçi, tekrar ayağa kalkıcak inşallah.
    + peki teşekkürler, ben seni arıycam!
    - ara ama lütfen!
    + hiç merak etme!

...
    #3390296 (jadeh, 13.05.2008 01:17 ~ 01:18)

© 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi referans gostermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyi referans gostermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi referans gostermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin » anne kokusu » melengic kahvesi » ctrl alt del » tby bursa bulusmasi » yuksek sakatat » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » pesin edit » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » noesis » pazartesi sendromu » yaran msn diyaloglari » makine muhendisi » miyehdiyznak » universite sonrasi ilk is deneyimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metin 2 » halit akcatepe » 8 saat » shamanic tea » otisabi » othello » negativizm » ankaragucluler saraba dustuler » sarhos diyaloglari » yolgezer » knife » are you there » radyo sol » tesco » ocaktan sigara yakmak