eski sevgiliyi ozlemek 

/ 8
kapat
  1. (bkz: gelen gideni aratir)
    #3393662 (baLim, 13.05.2008 21:26)
  2. her özlediğinizde içinizdeki çocuğa sarılırsınız. acı olan, içimdeki çocuk deyip sarıldığınız şeyin gün geçtikçe büyüyen bira göbeğiniz olduğudur. *

geçmiş olsun.
    #3393685 (dawsonleery, 13.05.2008 21:31)
  3. yeni birisi eskisinin yerini almadığı için bu özlemi yaşar insan. giden kişinin boşluğu insanın içine yer eder. o boşluk dolmadıkçada özlersiniz gideni sürekli. bu durumda yapıcak hiçbirşey yoktur. sadece acının bi nebzede azalmasını bekler insan ve yavaş yavaş yeni birine hazırlar bünyeyi. takii onun yerini doldurana kadar...
    #3393715 (ta kendisi, 13.05.2008 21:36)
  4. vicdanımda çekiyorum azabını...buz kesiyor içimde her şey, o kadar okunaklı yazıyor ki gelmeyeceğin gerçeği, kan revan içinde kabul ediyorum artık, bunca zamandan sonra ezberimde adımlarının yokluğu..kendime sarılıyorum sen diye, izlerin kalmıştır diye bakıyorum ellerime, aynada gözlerime. cevabını ben bile bulamıyorum kendimde. sırtımda yokluğunun ağırlığı, her yerde benimle. kalkıp yürüyorum, evime gidiyorum, günlük güneşlik güzel bir havada yine ben adımlarının değdiği yerleri öpüyorum, hüngür hüngür ağlıyorum...özlüyorum. bağıra çağıra özlüyorum..bir an bile olsun aklından geçmediğimi bile bile olduğum yerde bekliyorum. belki diye...
    #3393853 (m ilginc olsun istedim, 13.05.2008 22:03)
  5. miss you much olayıdır belli süre sonra atlatılır. sevgili daha çok şunlardan dolayı özlenir ;

-ten kokusu
    -dudakları
    -ses tonu
    -saçları
    -vücüdu
    -naz yapması
    -sarılması
    -bir diğer el ayak olmasından dolayı özlenilebilir.
    #3393893 (gone with the shit, 13.05.2008 22:10)
  6. something like drug addict. atın lan kanınızdan onu. adam olsa kalırdı zaten yanınızda bea !
    büdüt: evet kalırdı kalmasına da yukarda söylenen something lıke drug addict kısmı için konuşursak daha da fenası. kendimden biliyorum..
    hödük: eski sevgili bir baş belasıdır.
    #3406330 (ellen, 16.05.2008 22:48 ~ 03.10.2008 18:24)
  7. ''yahu amma çok aşık varmış arkadaş'' dedirten başlık. herkes ne kadar da aşık, ne kadar da duygusal yahu? adı üstünde eski işte! bizde yedik o boku 5 yıl boyunca! gelmicek birini bekledik, selam bile vermem dedi biz hamallık yaparken işyerinde onun adını kolumuza yazdık, o gitti başkasını buldu biz kızım olursa adını ... koyucam dedik! yav nedir bu manyaklık kardeşim? (kendi adıma konuşuyorum yanlış anlaşılmasın) yarınlara yazık değil mi yani? ondan sonrakine? ilerde çocuklarınızın annesi olacak olana? eski sevgili de eski sevgili! ne eski sevgiliymiş be arkadaş! eskimedi gitti yıllardır! yav adam olsa zaten yanında kalırdı da bırakıp başkasının kollarına atmazdı kendini! ne mi yapıcan? vericen eski sevgilini ve sana yaşattığı boktan günleri karşılığında mandal alıp çamaşırlarını asıcan balkona! onlar o mandallarda kuruyacaklar sen de kendine yepisyeni bi hayat kurucaksın! bu kadar mı zor be umutla yarından yeni ve duygu dolu şeyler beklemek? giden gitsin be kardeşim! validenin de dediği gibi: ''yanındakini sev oğlum seni kalbinden sökeni değil!''
    #3406437 (oopps I did it again, 16.05.2008 23:16 ~ 23:17)
  8. son derece illet illetten de öte bir durumdur insanın arabesk damarları kabarır kabardıkça kabarır. şöyle doyasıya saçmalayası gelir uzaklaşır çevresinden hoş onu da beceremez yapar bir yanlış. arabeskin pisliğini çıkarabilir bile hatta buyurun örnekleyelim;
    ''...
    ne senin yuzun guldu, ne icime sindi
    olmayinca olmuyor
    payima yalnizlik dustu, kader hep beni cizdi
    gulmedi mi gulmuyor...'' (bkz: yalnızlar treni) ***
    #3541757 (Siren, 15.06.2008 19:21)
  9. (bkz: olur öyle)
    #3665148 (taharetmuslugu, 14.07.2008 22:05)
  10. unutulmayan ve hala sevilen eski sevgiliyle evet özlenir, elde değildir.
    #3665159 (gerzex, 14.07.2008 22:07)
  11. o aslında eski günleri özlemektir , adı adı eski sevgilidir o günlerin diyerekten açıklamak istediğim duygusal anların ifadesidir.
    #3665165 (ezberi bozan katib, 14.07.2008 22:08)
  12. daha cok turklerde gorulen bir tur hastalik.

rivayete gore; turklerdeki "gelen gideni aratir" kelaminin, toplum uzerindeki etkisinin bir sonucudur..
    #3665176 (dancing in the moonlight, 14.07.2008 22:09 ~ 08.08.2008 11:17)
  13. yeni sevgili varsa onu daha kabullenmemiş olduğunu gösterir, eğer yoksa da unutamamışsındır eski sevgiliyi...
    #3665228 (crazyhodja, 14.07.2008 22:15)
  14. aradan yıllar geçer ama yine de onun evinin önünden geçerken bakarsın mutlaka odasının penceresine, belki oralardan geçecegini bildiğin için daha bir özenmişsindir saçlarına, giyimine...
    arkadaşlarından biriyle karşılaşıp konuştugunda "acaba söyler mi ki karşılaştıgımızı" diye mutlaka düşünürsün, geçer aklından...
    parfümünü illaki tanırsın, nerde olursa olsun, uzaklardan da gelse, başkasının teninde de olsa...
    bizim şarkımız dediğin şarkı, her şey bitmiş olsa da, başkasına deli gibi aşık olsanda hala sizin değil midir?
    tutamadığınız sözler yok mudur? kim söyler ki " belki ilerde unuturum seni" diye...
    hep kurulmamış mıdır "seni hep seveceğim" cümlesi...
    ama bunların çoğu özlem midir, yokda alışkanlık mı?
    net bi cevabı var mı?
    bazen özlem...
    bazen alışkanlık...
    #3665275 (nada, 14.07.2008 22:23)
  15. düşündükçe bulanan hatıralar..
    özlemleri gün ışığına çıkartan küçük ayrıntılar..
    adsız gelecek geçmişin gölgesinde
    geçmişse en derinde..
    karsıma gelenlerde hep bir anı gizli..
    düşündükçe aklımı kurcalayan ..
    içinden çıkamadıklarım , yüzleşemediklerim..
    cevabını bulamadıklarım..
    derininde kaybolduklarım..
    kendimi kaybettiklerim ..
    "kaybettiklerim"..
    ellerimden kayan hayatlar..
    suratlarda donan tebessümler..
    hatırlanan geçmişler..
    anımsanan güzel anılar..
    zamanında kıymet görmemiş,
    ama şimdi köşe bucak arananlar..
    arandıkça bulunamayanlar..
    bulunmadıkça içi sızlatanlar..
    gözleri dolduran..
    aranan..
    özlenenler..
    geçmişinde kaybolmaması gerekenler..
    hayatında varlığını hissetmek istediklerin..
    yanında bir daha asla olmayacağını bildiklerin..
    bu gerçekle yüzleştiklerin ..
    kabullenmek istemedıklerin..
    yine de aradığın ..
    dile getiremediklerin..
    içine attıkların..
    sessiz cığlıklarınla haykırdıkların kendine..
    çaresizliğin kendi içinde..
    bir başınalığın,
    kalabalık içindeki yanlızlığın..
    bir türlü alışamadığın..
    gülen sahte suratındaki ağlamaklı gözlerin..
    içine akıttığın yaşların ..
    söyleyemediğin sözlerin..
    paylaşamadığın düşlerin..
    içinde saklı hayallerin..
    ve onların..
    bir türlü kabullenemedıkleri..
    inanmak istemedikleri..
    sahte dünyanın sahte insanları ..
    en içi boş olanları..
    duyguları şırıngayla çekilmiş ..
    sömürülmüş hayatları..
    kalmamış yaşamalarının bir anlamı ..
    bir boşluğa tapınırcasına ,
    adanmışlığın doruğunda,
    övünüşleri onlara..
    onlar gibi olanlara.. [M.] *
    #3665405 (chatLak, 14.07.2008 22:46)
  16. yaşanılan onca anıdan sonra eskı sevgiliyi görmek yada telefonda sesini duymak neticesinde duygularının yeniden canlanması ve özlediğinin farkına varmak.
    #3681426 (meraklikedi, 18.07.2008 11:39)
  17. olur olmadık akla geldiğinde, birkaç damla gözyaşı süzüldüğünde kalbi kısa süreliğine de olsa cayır cayır yakandır. hele hele ayrılıkta suçlu olunan taraf durumunda bulunuluyorsa, kalbin bir köşesinde süren pişmanlığı iyice alevlendirir.
    #3681437 (abberline, 18.07.2008 11:41)
  18. ÖZLEDiM SENi..

özledim seni...
    ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
    beynimi uyuşturuyor özlemin...
    çok sık birlikte olmasak bile
    benimle olduğunu bilmenin
    bunca zamandır içimi ısıttığını
    yeni yeni anlıyorum
    Yokluğun,
    Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp
    mütemadiyen bir boşluğa
    Sabahları seni okşayarak başlamaları
    aksamları her isi bir kenara koyup
    seninle baş başa konuşmaları özlüyorum;
    oynaşmalarımızı,
    yürüyüşlerimizi,
    sevimli haşarılığını,
    çocuksu küskünlüğünü...
    Nasılda serttin başkalarına karşı
    beni savunurken;
    ve ne kadar yumuşak
    bir çift kısık gözle kendini
    ellerimin okşayışına bırakırken
    Gitmeni asla istemediğim halde
    buna mecbur olduğunu görmek
    ve sana bunları söylemeden
    'git artık' demek
    'beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk
    kavuşacaksın mutluluğa'
    demek sana nede zor
    seni görmemek ve belki yıllar sonra
    karsılaştığımızda
    bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden...
    yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek....
    *
    #3681471 (blanche, 18.07.2008 11:54)
  19. bazen olandır.

ama özlediğin o insan mıdır yoksa kaybedilen ve artık geri gelmeyecek zamanlar mı, temiz duygular mıdır bilemiyorum. sonuçta insan ayrılacak kadar yabancılaştığı birini özlemez değil mi?
    #3681719 (crysania, 18.07.2008 12:51)
  20. garip bir hüzün içeren özlemdir. eskiye özlem duymak insanı hüzünlendirir. sebepsizce neden özlensin eski sevgili. genelde severek ayrılmış bünyeler eski sevgiliyi özler. yeni bir sevgili bulunmuşsa ve hala eski sevgili özleniyorsa durum karmaşalar içinde insanı boğmaya devam eder. işin kötü yanı eski sevgiliyle her zaman karşılaşma durumunuz varsa nebileyim işte aynı mahallede oturuyosanız, aynı mekanlarda takılıyorsanız, yani kısaca onu görme şansınız oldukça fazlaysa* * o zaman içinizdeki ona karşı duyduğunuz özlem hiç bitmez.
    #3681747 (ucarken cama carpan kara sinek, 18.07.2008 12:56)
  21. insanı müzik yapmaya iter, evet.*
    #3681757 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 18.07.2008 12:57)
  22. yapılmaması gereken; ama insanın elinde olmayan içgüdüsel eylem.
    #3681775 (cumShot, 18.07.2008 13:00)
  23. (bkz: hayat hayaller ve yikimlar/#2812065)
    #3005705 (fatal, 22.07.2008 19:13 ~ 12.11.2008 18:13)
  24. (bkz: ozlemek/#2945422)
    #2947574 (fatal, 22.07.2008 19:14 ~ 12.11.2008 18:13)
  25. eski sevgiliyi eski olarak görmemek durumudur.
    #4000207 (Umutluyum Hala, 23.09.2008 16:38)
/ 8
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi ozlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyi ozlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi ozlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyi ozlemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» biktiran eski sevgili basliklari » turku turku turkiyem » eski sevgiliyi baska kollarda gormek » olmayan sevgiliyi ozlemek » eski sevgilinin bokunu cikarmak » finlandiya nin dunyaya kazandirdiklari » hic tanimadigi birini ozlemek » ozlemek » basliklari alt alta okumak » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » robert downey jr » plane » corumspor » okyanus altindaki fiber optik kablolar » devrimci testim » arabasinda sigara icirmeyen insanlar » ibrahim kaypakkaya » 6 nci hudut alayi » anani aglatirim » bruno mezenga » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » andreas wagenhous » amerikan lokasyonlu serverler » siniftaki yaran olaylar » icki icme sebebini sorana verilecek cevaplar » siyasi sube » 9 » setra s431 dt » vanilla sky » bab aziz » karamel88