eski sevgiliyi ozel numaradan aramak 

kapat

1. yapılmaması gerekenler listesine eklenmesi şart olan hede.
    #4080817 (h4pp3n, 12.10.2008 21:48)
  2. iki amaçtan sadece birini güden kişinin yaptığı eylemdir.

1 - sapıklık yapmak. sesini duymak...

+ iyi günler türk telekom'dan arıyorum. telefona üfler misiniz?
    - ben vodafone kullanıom !
    dıt dıt dıt dıııt...

2 - yaşıyor mu diye merak etmek

+ selin ne yapıyorsun
    - sen kimsin be !
    + yaşıyor musun diye merak ettim... ben bir dost... nikahına beni çağır sevgiliiim
    dıt dıt dıt dııııt...

3 - numarayı "değiştirdi mi lan" diye merak etmek

+ çalıyor lan... değiştirmemiş lan ! selen'Den ayrılırsam, selin'i ararım... hehehe

4 - unutamamak...

+ aloo
    - unutmamalı... ogüzel günleri... anılarla gönülleri hoş tutumalı avutabilmeli...
    + manyak ne şarkı dinletiyorsun !
    dıt dıt dıt dııııt...

5 - aramakla, aramamak arasında kalan insanın ararsam gizli numaradan konuşurum, arayıp kapatırsam benim olduğumu anlamasın demesidir.

+ alo
    - .....
    + alo kimsin be sapık !
    - (bu laftan sonra hiç kimse benim diyemez)
    + allah'ın manyağaaa, kırooo konuşsana
    - (biraz daha sesini duyma amacıyla açık tutuar)
    + senin kontör'ün gider bana hava hoş !
    - dıt dıt dıt dııııt
    #4080978 (OnurKul, 12.10.2008 22:17)
  3. eski sevgiliyi bi hayli kızdıran, "arayacaksan adam gibi ara hal hatır sor tarrak mı var gizliden arıyosun?" sorusunu kendi kendine sormana neden olan eylem.
    #4081007 (abidas, 12.10.2008 22:24)
  4. * alo?

- (kimler geldiii kimler geçtiii hayatımdannn hiç birisii hasretini gidermedii)

* tayfun?

- (en güzeliiiii seninn kadar sevilmediiiiii)

* burak sen misin?

- (kimler geldi..kimler geçtii...korkma bu akşam gelip çalmam kapını..)

* oooofff kimse beee!!! serkan sensin dimi???

- (başkası paylaşıyor alın yazını...ben sensiz yaşıyorum yasak aşkınııı...)

* harun ????

- Orspu!!! dıttt...dıtttt.dıttttt
    #4081055 (ultrActor, 12.10.2008 22:34)
  5. çoğu zaman insanın aklına gelen ama amacın ne olduğunu bilmediğimiz eylemdir. yapılır mı? yapılmamalı ama sanki yapılsa ondan bir haber almış gibi rahatlatır. garip bir şeydir.
    #4081082 (fabala, 12.10.2008 22:37)
  6. biten bitmiş giden gitmiştir. lüzumsuz uğraşlara gerek yoktur. eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi
    #4081107 (cadeau, 12.10.2008 22:42)
  7. * gerizekalı sabahtan beri arıyosun ne istiyosun! adam gibi konuşsana! yeter !

- ...................

* tamam. sen bilirsin. benden günah gitti. danistay'a veriyorum numaranı. bittin olm sen.

- ohehehadsahshasas danıştay'a mı aahahhahaha, bence özel idare'ye ver. özelden arıyorum çünkü.
    çok salaksın özge çokkk ahahhaa..

* dıtt...dıt.dıttt
    #4081155 (ultrActor, 12.10.2008 22:48 ~ 22:53)
  8. gizli numaradan gelen aramaların engellenebiliyor olmasıyla birlikte artık kişinin elinde patlayan girişimdir.
    #4081399 (herkesgibi, 12.10.2008 23:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi ozel numaradan aramak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyi ozel numaradan aramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi ozel numaradan aramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyi ozel numaradan aramak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » yazarlar 80 yasinda olsa acilacak basliklar » reductionism » okyanus altindaki fiber optik kablolar » zorba hayvansever » 1 aralik 2008 ankara dogalgaz zammi » emre karayel » tum formulleri guzel olan bilim adami » ismimuzundiyenickimkisaolsun » uyusturucu satmak » kirmizi siyah bayrak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » okcu diye aldik otcu cikti » kevin spacey » en buyuk » automatik » cok gicik yaa » feeling paranoid » daniel gonzalez guiza » duygusal kiz kaba erkek » makina muhendisligi » gepetto usta