eski sevgiliyi nikah sahidi yapmak 

kapat
  1. "nispet" değişkeninin tavan yapmasıdır.
    #1811526 (hunlu, 23.06.2007 18:45)
  2. yemeyenin malını yerler mesajı vermek.
    #1811530 (aRwEn aSya, 23.06.2007 18:45)
  3. şahit olarak bir adet umit besen kullanıldığında maksimum fayda elde edilecek intikam türü.

(bkz: serinlik bu kapağın altında)
    #1811544 (e fe, 23.06.2007 18:48 ~ 18:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi nikah sahidi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyi nikah sahidi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi nikah sahidi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyi nikah sahidi yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » neoplan cityliner » beyaz piramit » issiz adam izlerken cuku kalkan sevgili » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » fethullah gulen e fetos demek » qb1903 » haciz » kop gel gunahlarindan » yaran fikralar » alien trilogy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » amasya elmasi » bir derdim var yasanmisliklari » janie jones » bi siktir git ya nolur » kocami bosayip seni alacagim » ben bu yaziyi kendime yazdim » kurdistan » rendekar » ivan konstantinovic ayvazovski » yahudiler