eski sevgiliyi kakasini yaparken duslemek 

kapat
  1. yok eski sevgiliyi orada görmek yok eski sevgiliyi burada görmek aman efendim eski sevgiliyi nerede görmek gibi eylemleri görmüş geçirmiş artık unutmak ve tiksinmek isteyen kişinin yapabileceği bir düşlemedir.

şu an için eski değil de yeni sevgiliyi düşleyenler için yapmayın kardeşim, tü kaka.

(bkz: kaka yapmak)
    #3617507 (www wwwwwwwwww www, 04.07.2008 04:59)
  2. eski sevgili kişisi bayansa eğer kızlar sıçar mı sorusunu akla getiren başlık. terlemeyle atmıyorlar mıydı onlar?
    #3617516 (glinwelin, 04.07.2008 05:06)
  3. kendinin de kaka yapan bir varlık oldugunun farkında olan kişi için pek de anormal sonuclar dogurmaması gereken eylem.
    #3617520 (aritra, 04.07.2008 05:11)
  4. unutma çabası olabilir:).
    #3617711 (cehalet, 04.07.2008 09:40)
  5. bir türlü eski sevgilisinin hayalinde z.çamayacağının garantisidir. e zor tabi onu öyle düşlemek.
    #3617795 (lolita lempicka, 04.07.2008 10:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi kakasini yaparken duslemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyi kakasini yaparken duslemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi kakasini yaparken duslemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyi kakasini yaparken duslemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » buyuksehir i kazanan ilce baskanlarini da secsin » ziplatmak » okyanus altindaki fiber optik kablolar » biz o kadar fakirdik ki » birkac fransiz kadin tanimistim » ustaligin bir bilim olmasi » beduk » thomas baines » mutluluk » baban zeki biriydi evlat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » karmasindaki sirin baba yazisina ifrit olan yazar » trafik canavari olmayalim temali duygusal klip » volkan canakkaleli » icelt » ikinci facebook texas hold em poker zirvesi » sigara » konusmaya oncelikle diye baslayan insanlar » kevin costner » basbakan ergenekon un savcisiysa ben de avukatiyim » avea