eski sevgiliyi eskiciye verip yerine mandal almak 

1. mantık açısından ele aldığımızda mandal karsılığı eskiciye verilmesi düsünülecek kadar nefret kazanmıssa bu "eski sevgili" dedigimiz zat, kendisi kesinlikle boynu bükük bırakılan bir aşk mağduru değildir. öncesinde canımızı kimbilir ne biçim yakmış, bizi ayak üstü uyutmuş, arkamızdan işler çevirmiş bir cingözdür. bu nedenle, plan eyleme dökülürken çok dikkatli olunmalı, titizlikle çalışılmalıdır. aksi takdirde, biz üç mandal beş mandal derken, onun birden sazı eline alıp eskiciyle el sıkışması ve tüm eskici arabasına karşılık olarak bizi toptan fiyatına perakende satması mümkündür.
    #3245556 (gelberiyargelberi, 08.04.2008 15:21)
  2. (bkz: eski sevgili diyeni ıslak odunla dovmek)
    #3245602 (baLim, 08.04.2008 15:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi eskiciye verip yerine mandal almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyi eskiciye verip yerine mandal almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi eskiciye verip yerine mandal almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyi eskiciye verip yerine mandal almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » kondomu uzun geldi diye kesmek » amerika da yasamak » parayi bulunca nick degistirmek » mutlu bir sekilde surunmek » engin ardic » ali lukunku » baskent dogalgaz dagitim a s » sozlukten sevgiliye askini haykirmak » kemal sunal dan aforizmalar » baba parasi yiyenler rahatsiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » eski sevgiliyi ozlemek » lidyalilar » dominic iorfa » this is your life » ruhsar hoca » ben bu yaziyi kendime yazdim » cikita muz » israil resmi terorizmi » hebenneka » zerre