eski sevgiliyi aramak icin bahane aramak 

kapat

1. ayrıldığınız, uzun süredir de görüşmediğiniz eski sevgiliyi aramaya bahane bulmaya çalışmaktır. genelde bu eski sevgililer salak olduklarından sizin bahanenizi yerler. arar, konuşur, havanızı alırsınız. *
    (bkz: seni geçen gece rüyamda gördüm) * * *
    (bkz: bilgisayarımda problem var)* ay hep bunu yapiyooo
    (bkz: sende filmim kalmış)*
    (bkz: doğum günün kutlu olsun)*
    gibi..... *
    #2590294 (aksam vakti bir kadeh sarap, 14.11.2007 16:31)
  2. çok meşakkatli bir arayıştır. pat diye bulunmaz. eşe dosta, arkadaşlara danışılır. her kafadan bir ses çıkar. hiç kimsenin fikri beğenilmez. "ama öyle dersem, bahane olduğunu anlar." diyerek her bahaneden vazgeçilir. en sonunda "saat kaç ?" gibi saçma bir bahaneyle malum kişi aranır. o da "ikiyi çeyrek geçiyor" deyip kapatır.
    #2602750 (tepesersemi, 18.11.2007 11:07)
  3. -sevgilim sende albeni var mı?
    -aa niye sordun?
    -seninle konuşmak için bahane arıyorum da.
    #2602753 (karartma, 18.11.2007 11:09)
  4. nafiledir.. özlediğiniz hemmencecik anlayıverir..
    #2602754 (tulbentustundesakiz, 18.11.2007 11:10)
  5. - niye aradın yine ya? !
    - ya senin bir arkadaşın vardı, bodrum' da tanışmıştık hani. sarışın olan, neydi onun adı?
    - sevda' yı mı diyorsun? ne oldu ki?
    - tabi ya sevda! dün gece çok sarhoştum, bende kaldı da. sabah adı aklıma gelmedi, bir sorayım dedim. neyse görüşürüz

(bkz: ben kendimden biliyorum)
    (bkz: ibnelik olsun)
    #2602815 (thelastturc, 18.11.2007 12:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi aramak icin bahane aramak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliyi aramak icin bahane aramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi aramak icin bahane aramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliyi aramak icin bahane aramak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » sermet erkin » beduk » seks sevginin bitisidir » veysel bozkurt » video teller machine » kopekler sadiktir » cinin ensesine saplak atip naber dostum demek » sofi nin dunyasi » body salonlarindaki kasinti tipler » los angeles lakers » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » andreas wagenhous » uc hat kullanmak » daniel gonzalez guiza » cinli basliklara entry girmeye korkan yazar » gozunu budaktan sakinmayan yazar » esmer bilgi » kural hatasi » thaliia » romain duris » iridyum