eski sevgiliyi aldatmak 

kapat
  1. ve ben ne zaman kiminle sevişsem
    hala seni aldatıyorum...
    yilmaz erdogan
    #2717097 (onurude, 19.12.2007 20:17)
  2. (bkz: platonik sevgiliyi aldatmak)
    #2717106 (goodboy, 19.12.2007 20:21)
  3. kişinin hayatına giren her insanla eski 'bitmeyen' sevgisini ve sevgilisini aldatmasından daha kötü bir durum olamaz. bazı eskiler tüketilmez.
    #3425498 (Siren, 21.05.2008 03:00)
  4. eski sevgilinin pekte cinsel organında olmayacak durumdur. adı üstündedir, eskidir.
    #3425571 (orhanbencegay, 21.05.2008 03:38)

© 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliyi aldatmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eski sevgiliyi aldatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliyi aldatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eh iste veren ibne » cuma namazinda secdeye kasten gec varmak » sevgilinin sevgisi ile sevismek » drink you pretty » ernest hemingway » youtube un verimsiz isleyisi » hayrettin yerlikaya » ozlem tekin » sappi sappi » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games