eski sevgiliye muz atmak 

kapat
  1. bir hayvan sever olan kişinin, bu işin bokunu cikartip gümüş sirtli tanzanya gorili ile düzeyli bir birliktelik yasayip sonra da ayrilmalarindan sonra (her ask biter), gümüş sirtli tanzanya gorili olan kişinin hayvanat bahcesindeki ziyaretinde muz atmasi olan eylemdir.

gerci bu kişi eylemi eski günleri yaad etmek için senede bir gün yapmakta maziyi hatirlamaktadir. ammavelakin hayvanat bahcesi bekcisi iki cocuk babasi ve emekliğine yaklasmakta olan yumurta topuk mustaayi cok fena kizdirmaktadir. ama sevenler aglarmiş be abi.

yeter ki muz at ona
    senede bir gün
    senede bir gün
    cakırli olmasin muz
    sapsari olsun darling

huhuhuhhuhuhhu jötem la amor
    #2241417 (mulayim, 01.09.2007 12:28)
  2. eski sevgiliye kabuklu yemiş atmaktan bir önceki evredir. *
    #2527975 (Umutluyum Hala, 28.10.2007 13:45)
  3. - allah belanı versin nalan al istediğin muz muydu??? alll!!!!
    + cevahir seni iktidarsızsın diye terkettim sen hala bana anamur muzu atıyorsun parmak kadar hihiihi!!!
    - kalbime gömerim o zaman nalan...
    #2527993 (faydamaksimizasyonu, 28.10.2007 13:52)
  4. eski sevgiliye tropikal meyva atmaktir.

muzdan sonraki asamalarda mango, ananas, hindistan cevizi* atilabilir.
    #2528031 (revolter00, 28.10.2007 14:06)
  5. (bkz: bir maymun olarak eski sevgili)
    #2528105 (Umutluyum Hala, 28.10.2007 14:29)
  6. file muz atarsın, file fıstık atarsın
    $ahan, 2005 atina
    #2528108 (mrtince, 28.10.2007 14:30)
  7. (bkz: Worms Armageddon)
    #2528283 (jonksiyon, 28.10.2007 15:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliye muz atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliye muz atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliye muz atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliye muz atmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » okcu diye aldik otcu cikti » 30 ekim 1993 atletico madrid barcelona maci » seni seviyorum dedikten sonraki an » siniftaki yaran olaylar » anlamazdin » milton avery » emre belezoglu » koyunlu hali nin 400 isciyi isten cikarmasi » is ariyoruz » yusuf altintas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dostluk » daniel gonzalez guiza » emre karayel » israfil uzerinden prim yapmaya calisan turkucu » cikita muz » yaran fikralar » isetmeyen bira » kendinden utanmak » ybsg denilesi kizlar » islamiyette kadinin yeri