eski sevgiliye mektup 

/ 3
kapat
  1. Bi boşluk bi yalnızlık gecesiydi gelişin. öyle beklemediğim bir anda geldin ki sana söyleyecek tek bir cümle bile bulamamıştım. hayatımda verdiğim en hızlı karardın beklide ama pişman mıyım diye sorarsan, hayır değilim şimdi olsa yine aynı şeyi yapardım.2 geceye sen bir macera ben ise daha derin şeyler sığdırdım.sen "ondan"kalan boşluğu doldurdun. bense içimdeki dipsiz kuyuyu biraz olsun aydınlatabildim.
    Ama benim atladığım bir nokta vardı ki bu benim kafama 1 yıl sonra dank etti.ben seninin için kocaman bir hiçtim. seni son gördüğümdeki gözlerindeki anlamsızlıkta fark ettim bunu. bana selam verirken herhangi bir yabancıya selam verir gibiydin;varlığımı nerdeyse inkar ettin. oysa ben... neyse bırakalım beni. sana mutluluklar dileyip kocaman bir nokta koyalım her şeyin sonuna. dediğin gibi herkes kendi yoluna...
    #2285590 (ulusaseslenis, 09.09.2007 00:25 ~ 00:26)
  2. selam,

o lap-topu geri getir. adresi biliyorsun.

bekliyorum.
    #2285606 (i see mal people, 09.09.2007 00:27)
  3. fazlasını geride bıraktım ömrümün. geriye ne kadar kaldı bilmem ama sen gideli bekleyişlere teslim ruhum. kavruk bir kül misali savrulan gözyaşlarımdı o yüzünü ıslatan bir yaz günü. gidişin zaten yeteri kadar soğukken, gelişini beklemeye başladım. yandım, tutuştum. bir veda busesi koyuyordu gidenler giderken sevdiklerinin alnına. ardına bile bakmadın sen. oysa bir elveda bakışı bile kabulümdü. minnettendi bir elveda bakışı. bakmadın. yokluğun ciğerimi paramparça eden sigara dumanı. biliyorum "sen sigara kullanmazdın" diyorsun kendi kendine. evet kullanmazdım.

pencerenin ışığını görüyorum şu an. pencerenden sızan ve güneşim olan o sarı ışığı. bazı akşamlar mehtaba dalar gözlerim ve bedenim ayışığında erimeye yüz tutar. sonra bir rüzgar eser, sallanır bu kent. aynı rüzgarı o da hissediyor derim. sen kokarsın buram buram.

geride bir ömür bıraktım ben 8 yılı kayıp. bir ömür bıraktım geride söylemesi gerçekten ayıp. bir ilişkiye değer katan yıllar değildir çünkü sadece, fedakarlıklardır. ama bir sevgiye adanacak en büyük fedakarlık, beklemeyle geçen yıllardır.

bir sevda ugruna bir omurden gecmek bütün yaptığım bu. bütün yapacağım.

seni seviyorum sonser, uğrunda eskimeye göz kırptığım sevgilim. senin nezdinde eski bir hatıraya tekabül etmek ne büyük şeref.

eski bir hatıradan, sonserine.
    #2285608 (xervesilamet, 09.09.2007 00:28 ~ 02.10.2007 19:39)
  4. o güzel yüzün,iç titreten sesin, güzel gamzelerin yok artık benim için.ben sensiz nefes bile alamayacağımı düşünürken senin bu yaptıkların reva mıydı bana? seni her halinle kabullenmeyi başarmışken ben, ardına bakmadan çekip gittin. aslında biz diye bir şey olmamıştı. çünkü senin benliğin aramızda kocaman bir dağ gibi duruyordu.ben üzülme diye gözünün içine bakarken,sen benden vazgeçmiştin çoktan..bu kadar sevilmeye değer miydin diye düşünüyorum şimdi.

şimdi vakit sonbahar. ağaçlardan düşen her yaprak gibi ben de düşüyorum sonu olmayan bu sensizliğe.
    gözlerindeki ışığı görmediğimden dünyamda akşam vakti çoktan oldu. yüzüme sert bir rüzgar gibi vuran ihanetin bile artık canımı acıtamıyor. sanırım sonuna geldim sensizliğin, hayatın...
    #2286644 (Umutluyum Hala, 09.09.2007 09:00)
  5. hıc dusunmeden kalemının ucuna dusen her kelımeyı ruhunun o tanımsız halıyle kagıda döküp;ama sadece senınle basbasa kalacak olan son sozlerdır adı artık eskı sevgılı olmus ınsan ıcın bır araya getırıp ozenle zarfın ıcıne yerlestırdıgın.

ve her bır kelımenın ustune de kokun sınmıstır... ama o ne kokunu ne de yazdıklrını ceker ıcıne bır nefeste. eskı sevgılıye bır turlu verılemeyen mektuptur ıste.*
    #2286660 (froidviolace, 09.09.2007 09:18)
  6. offfff
    üzülme bebeğim sakın üzülme.
    olmadı işte ayrıldık.
    kızmadım sana kızamıyorum.
    yeter ki sen üzülme.
    ben sana hiç kıyar mıyım?
    yani o kadar da hıyar mıyım?
    hıyar dedim de aklıma geldi
    yeni sevgilinle aran nasıl?
    o da seni benim seni çok sevdiğim gibi seviyor mu?
    ara sıra görüşelim olur mu?
    misafir ol gel bana
    yumurta kırayım sana
    param pulum yok ama
    borç yazdırırız bakkala.
    seni nasıl sevdiğim senin hiç şeyinde eee.. umrunda değil.
    hatırlar mısın bilmem,
    o mahur beste çalar,
    müjganla biz fenalaşırdık.
    ha, sahi geçen gün bekledim seni.
    saza niye gelmedin?
    seni bilmem ama
    ben acayip gaza geldim.
    sonra soda içtim geçti.
    hatırlamalı,
    sevgiyle anmalı,
    unutmamalı,
    incitmemeli,
    uçan memeli
    kaçan memeli
    tutan memeli
    öbürü de gelmiş hani bana hani bana demiş...
    biliyorsun, ne yapsam ayrılamam senden asla...
    hafife alma... aşk vurur insana...
    bir de yer vurur sonra...
    masa tenisi...
    bu kadar kolay sanma...
    ilvanlım...
    ilvanlım, ilvanlım, ilvanlım ammmm amaaaaaan neyse...
    sen çok güzelsin
    a acayipsin
    b acayipsin
    c hiç biri
    d hepsi senin mi
    hatırlar mısın, sazlar çalınırdı çamlıcanın bahçelerinde
    benim de arabanın teybini çalmışlardı.
    şimdi de seni çaldılar benden.
    ve şimdi içiyorum her gece...
    her gece başka bir işkembe...
    paça, tuzlama, kokoreç, kelle...
    gel beni kısmen yelle...
    ha unutmadan
    ebabil bir kussa saka daha kustur
    saka kuş olarak kalacaktır.
    kuştur, kuş olacaktır.
    kuştum, kuştunuz, kuştular, kuşarlar...
    şiirime burda son verirkene
    (bi dakka doktor bey geliyorum)
    şiirime burda son verirkene
    seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek istiyorum.
    ha bi de yeni bi kedi aldım o da çok şeker.
    gidişim suskun olmuştu
    ama dönüşüm muhteşem oldu.
    yaslı gittim şen geldim,
    aç koynunu ben geldim.
    #2286668 (caylakgeldimcaylakgidicem, 09.09.2007 09:22 ~ 13.09.2007 00:19)
  7. okudukça insanın midesine ağrılar sokan yazılardır. ne yazması kolaydır ne de göndermesi... en güzeli yazmamak. ya da yazdıktan sonra yakmak...
    #2286767 (barutyiyici, 09.09.2007 10:49 ~ 01.10.2008 23:55)
  8. "bana bir mektup yazmış olsaydın,ben de sana cevap vermiş olsaydım. senden sonra o yaz akşamları sivrisineklerin bile konmak istemediği küçük göğüslerinin değerini şimdi o kadar iyi anlıyorum ki,ortak arkadaşımız halime nin göz hatlarımın dışına çıkan koca göğüslerine her baktığımda üzüntüden kahroluyorum. sevgili melahat, artık buralarda kuş ötmez, uçmaz oldu;bazen başımı eğip ulan kuş yerinde mi diye dahi bakıyorum. oysa sen varken kuş bazen dinozor olma yönünde eğilim gösterir, kahkahadan ölürdük ve... neyse melahat, mektup halka açık olduğu için fazla ilerlemeyeceğim. başıboş,müphem sokaklarda bitap ve mustarip şekilde yürüyorum, ensemde bir çift koca göğsün atışlarını hissederek.gel tekrar,bu kuş gene ötsün."
    #2286969 (panikadam, 09.09.2007 11:55)
  9. ne kadar saklarsanız saklayın, eninde sonunda mutlaka bır gun çöpe gidecek/gitmiş olan mektuplardır.
    #2286997 (menfikedi, 09.09.2007 12:09)
  10. ey eski sevgili,

akıllı ol, yalarım.

avedis.
    #2287012 (avedis, 09.09.2007 12:14)
  11. aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın

bir an önce defol git

küçük xervesilamet sulanmasın...
    #2287019 (xervesilamet, 09.09.2007 12:17)
  12. söylemeye fırsat bulunamamış sözler ve uktelerden oluşuyorsa eğer ve kağıda dökmemiş bile olsanız beyninizde bir yerde defalarca yazarsınız bu mektubu.
    #2287020 (fata morgana, 09.09.2007 12:17)
  13. (bkz: alkollu iken entry girmek)
    #2290730 (yamuq, 10.09.2007 00:03)
  14. Zaman ne kadar çabuk geçiyor Mona. Doğanın rengi değişti. Gecenin ve kuşların şarkısı yerini uğultuya bıraktı. Zaman her şeyi yenecekti elbet. Senin yüzün de onun ardında kaybolacaktı sessiz ve soluksuz.
    Saçlarına iyi bak Mona. Onlar senin omuzlarına uzanan kollarındır. Seni hayata bağlar. Gözlerine iyi bak Mona. Kıstığında onlar, dünyanın en güzel şeyleridir. Ellerine iyi bak Mona. Onlar olmadan sen olmazsın. Onlar uzanır hayatın en güzel dallarına. Onlar başlatır ve bitirir aşkı. Ellerine iyi bak Mona!
    #2290842 (heathcliff, 10.09.2007 00:28 ~ 00:58)
  15. aradan uzun yıllar gectı cocuklarımız buyudu bızler orta yaslara geldık kaybedeceklerimiz cogaldı artık telefon açman sakıncalı artık eski dostlara ancak bayram gibi özel günlerde mail yazarak nadıren haberleşiyoruz " dıye yazılan bır mektup ne ifade eder anlamadım. sizce sevgiliden mi.
    #2292046 (nllss, 10.09.2007 10:26)
  16. (bkz: olmasa mektubun)
    #2292057 (bu nick tam yirmi bir harf, 10.09.2007 10:29)
  17. pek muhterem eski sevgili;
    hayallerimi geri ver.
    #3108035 (Aci Biber, 07.03.2008 21:02 ~ 21:03)
  18. (bkz: gönderilmemiş mektuplar)
    #3108044 (sapka yapamayan cuheyla, 07.03.2008 21:06)
  19. "iyi ki vermemişim!" denilecek en değerli iki şeyden biridir *.
    #3108271 (spike, 07.03.2008 22:04)
  20. ''eski sevgili ;
    akan bir damla gözyaşımı bile haketmeyen bir şeref yoksunusun.içine oturmuş *tur belki bazı şeyler.çok iğrenç görünüyorsun.ben nasıl yıkılmadım?sende yıkılma.benimle aynı havayı soluma şansın bile yok artık şekerim.mümkünsede nefes alma zira karbondioksitin ile etrafı kirletiyorsun.
    senden tek dileğim şeref yoksunu eski sevgilim; umursama beni.aklından bile geçmeyeyim..aklından beni geçirmeye bile hakkın yok be eski sevgili.kalbimde kalbine bir kinde yok..*işte böyle bu kadar değerlisin benim için.bunları yazmamı sen istedin.beni ayar etme daha fazla..kapa çeneni ve bsg. ''
    biçminde okuyup güleceğim bir mektup olurdu.mektubu verecek olsaydımda ''al g.tüne sok.''yazardı zarfta,kuvvetle muhtemel. *
    #3108316 (psodomaki, 07.03.2008 22:13)
  21. ben bu yaziyi sana yazdim.
    seni kafamda s.ktim bugün.
    kafamda bitirdim demiyorum bak.
    ısrarla s.ktim diyorum.
    senin gibi eski sevgili olmaz olsun.
    allah belanı versin senin.
    5 senedir kurtulamadım senden.
    #3108389 (hallucinogen, 07.03.2008 22:24)
  22. (bkz: hayat hayaller ve yikimlar/@fatal)

(#2521033) bu var bir de...

o değil de ne çok yazmışım lan, ne çok sevmişim...
    #3108379 (fatal, 09.07.2008 02:33 ~ 04.11.2008 13:28)
  23. titremiyorum eskisi kadar...evet bugün farkettim bunu.gözlerini özlemine devreden ben, göremiyor seni artık boş kalabalıklarda, hissetmiyor hislerini...

ağlamak için ağladım dün.. bugünse yatağımı ısıttım, yalnızlığın ayazına.. ağlamak çözüm değil ki, sana söylenecek son bir söz hayalini kurtaracak hiçliğin gölgesinden...

ellerim yalnızlığın soğuk belinde, gözlerim tavandaki derinliği ararken aklıma geldi o söz.. pişmanlıkla doldu bakışlarım, hayallerim alay etti benimle.. sensiz olduğum için değil, söylenmemiş o söz dudaklarımı kanattığı için yalnızdım, pişmandım...

sende aynısın artık, herkes gibi...
    #3972486 (wavenville, 17.09.2008 02:52)
  24. ne yaparsın sevgili hayat böyle işte. birilerini peşinden koşturuken birilerini de kovalatıyor ne ilginç değil mi? oysaki herkes birbirine doğru koşsa sorun kalmayacak. sen neden bana doğru koşmuyorsun ki??
    #3972514 (trypanasoma, 17.09.2008 03:06 ~ 03:08)
  25. Yazmak istediğim anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki...
    Ama dedim ya hem seni sıkmak istemiyorum hem de günlere aylara yıllara sığmayacak anıları satırlara sığdıramıyorum. Yaşamaya gelince, bunları her gün yaşıyorum. Her gün bir yıl daha yaşlanıyorum. Seni tabir edemiyor, anlatamıyor, satırlara sığdıramıyorum. Keşke yapabilsem, sığdırabilsem ve seni ve bizi yazsam satırlara; sonra her gün koynuma alıp o satırları onlarla uyusam.

Artık son nefeslerim bunlar.
    Hayata veda etmek gibi bunları yazmak. Sevgiliyi son kez alnından öpmek, ellerini tutup gözlerine bakmak gibi. Sen şimdi yeni insanlarla yenidünyalara yelken açmışken, ben her tarafında sana ait izler olan kocaman bir adada tek başımayım. Seninle dolu bir dünyada sensiz yaşamak bu. Hatıraların yaşamayı çekilmez hale getirdiği, gecelerin kâbuslarla dans ettiği bir dünya.

Hala biliyorsun bir şeyleri; Bu saatten sonra tek tek söylemeyeceğim bunları. Eminim ki seni tanımasam daha gri olacaktı soluduğum havanın rengi. Ama bir gün garip bir ürperti dolarsa içine bil ki hala bir yerlerde senin için çarpan bir yürek var. Gece yagmur damlaları vurup camına seni uyandırırsa senin için ağlayan birileri var. Bil ki öylesine gökyüzüne baktığın bir akşamda kayan bir yıldız görürsen seni umut eden birisi nefes alıyor hala. Her gün göreceksin sokaklarda beni, kimi zaman sevgilisinin ayakkabısını bağlayan bir çocuk, bazen bir kaldırım köşesinde ağlayan umutsuz bir adam, kız arkadaşının çantasını taşıyan heyecanlı bir âşık, vapurlarda, banklarda güneşli bir bahar günü çimlerde birbirini öpen iki ruh olarak.

Bir gün bir yerde tekrar karşılaşabilmek dileğiye.
    #3972523 (east for west, 17.09.2008 03:11 ~ 03:14)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliye mektup başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliye mektup ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliye mektup nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliye mektup. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » devrimci testim » bir bok anlasilmayan filmler » yabancilara turkce ogretmek » roads » yaran facebook gruplari » annemin anisina adiyorum » uzun gomlek giyen kizlar » ikametgah ilmuhaberi » bilgisayarina virus bulasan yazar » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » corumspor » periyodik seri eksi oy veren ibne » milton keynes dons » jermaine o neal » zenan » kizin kankasinin iliskiye etkisi » sakso cekmek » turban takmadan cennete gidecegini sanan insan » ferhat gocer » bir arkadasim hikayeleri