eski sevgiliye hava atmak 

kapat
  1. bağların koptuğu eski sevgiliye, yeni bir sevgiliyle görünerek hava atmak, ondan bir nevi intikam almaya çalışmak.
    #3277036 (abberline, 16.04.2008 12:03)
  2. eski çiftlerin karşılıklı olarak yaptıkları eylem, bir isteslik söz konusu yani; ''benim eski ile havalaştık'' gibi bir örnek verebiliriz.
    (bkz: öss nin sözlük yazarlarına etkisi)
    #3277130 (goodboy, 16.04.2008 12:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliye hava atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliye hava atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliye hava atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliye hava atmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » devlet teroru magdurlarinin hep muslumanlar olmasi » saygisiz mickey mouse » heroes » nada » fethullah gulen e fetos demek » amasra salatasi » elinde tespihle gezen yirmi yasinda adam » sorte grande » ceyhun yilmaz show » milton clark avery » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » thomas baines » yarim litre suyla yapilabilecekler » istasyon meyhane » aglar gece » bilkent te okuyup dubai gormemis ogrenci » mariotto albertinelli » charles kupchan » hendrix minik mavi balina i belong to che uclusu » recep tayyip erdogan a gelen ozel mesajlar » aziz yildirim