eski sevgiliye cekilen yanlis mesaj 

kapat
  1. sevgili daha yeni eski olmuşsa doğal karşılanmalıdır.numaran silinmemiştir, arkadaşa giden mesaj sana gelir.okuduktan sonra cevap yazsam mı diye düşünülür,yanlış mesaja yanlış cevap yazılır mı?yazılmaz. paşa paşa oturulmalıdır.evet.
    #3636673 (verona, 08.07.2008 13:45)
  2. mesaj şöyle bir şey ise durumu sıçtığını sıvamak ile tarif edebiliriz.

+ abi..unutamıyoruaamm ya...fırkk..yapamıyorum onsuz ya..of ya..ben ne yaptım ya...s.kicem böle işi ya..abi çok kötüyüm ben sonra görüşelim tamam hadi aslı'ya, merve'ye, selin'e selam söle yarın gömücem birine çıkartıcam acısını mehehe..fırk..hadi abi hadi..

akabinde ananıskimmmm...feryadı ile uyanılır duruma ama artık iş işten geçmiştir. cevap zaten gelmez, ama siz düşünürsünüz başka mesaj atsam mı atmasam mı diye.
    #3636713 (cibiliyetli, 08.07.2008 13:53)

© 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliye cekilen yanlis mesaj başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliye cekilen yanlis mesaj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliye cekilen yanlis mesaj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazim hikmet ran » kurtler » yedi iklim » ehi ehi ehi » korsakoff sendromu » allah » pseudologia phantastica » desmodus rotundus » disgrafi » matematik fikralari » lamba » resident » sarp kuray » hizli kumanda kullanma teknikleri » kemal kilicdaroglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » no country for old men » sapur supur sagi solu open kiz » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » metal faust » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » uludag sozluk » bluetooth » tegetsel konusma » perseverasyon » pisin biri » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » sarkilardan akilda kalan cumleler » seninki kac santim » yaran entryler » sol frame in ebesine atlayan sevgili