gerçektende,tebessüm uyandırır insanda aslında çoktan unutmuşsundur onu ve sana artık eski bir arkadaş gibi gelir mesajı ve kendisi,'doğum günün kutlu olsun,mutlu yıllar'.ben olmasamda mutlu ol demektir,nazikliktir efenim kanımca,bela okumaktansa.
gülümsetebilmelidir efendim.ayrılma oldu diye yaşanılanlar hiçe sayılmamalıdır.bu tabi ki kötü bir şekilde ayrılma olmadıysa geçerlidir ve ondanda tepki görmeyeceğine eminsen.
aldatıldığımı öğrenip ayrıldıktan 2 hafta sonra çektiğim mesajdır..
benim sevdiğim ve güvendiğim bir kız vardı biliyor musun, tanıyor musun o'nu?
iki hafta önce öldü, senin ruhun o'nun bedenine girmiş.. ne zamandan beri oradasın bilmiyorum.. bedeninin doğum günü kutlu olsun..
başlıktan da anlaşılabileceği üzere "atılabilecek" olan mesajlardır, atmayın hiç gerek yoktur. potansiyel "yeni" adaylarına nasıl msjlar atsam a kafayı yorun daha iyidir.
sana kafa atacağım kafama, mesajı gönderdiğim kontörüme yazık ama doğum günün kutlu olsun. duydum ki beter olmuşsun; ay varya nasıl üzüldüm, nasıl kahroldum anlatamam. öptüm seni, kib, bye!
keşke hiç doğmasaydın. doğmasaydın da hayatıma girip alt üst etmeseydin. sen tam bir piçsin. inan senden nefret ediyorum. bugünü de lanet olası telefon hatırlattı yoksa aklımda olduğun falan yoktu. kalkmasın bi tarafların. sana bugün, bu lanet olası gün için tek dileğim var hayatının en boktan günü olsun.
eski sevgiliye atılabilecek doğum günü mesajları başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliye atılabilecek doğum günü mesajları ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliye atılabilecek doğum günü mesajları nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliye atılabilecek doğum günü mesajları. copyrights of the articles are belong to their authors.