eski sevgilisini unutamayan yazar 

kapat
  1. böyle bir yazar var sözlükte buna kesinlikle emin oldum artık. ne zaman sol frame e baksam yok eski sevgilisinin bilmemne edince şöyle böyle olan insan, yok eski sevgiliyle ota boka sevindiğimiz zamanlar diye başlık kaynıyor. yeter diyorum ve sözlük ahalisini bu çocuğa sahip çıkmaya davet ediyorum. çağıralım kendisni yavrum diyelim anlat, dinleyelim çocuğu doğru düzgün. o da derdini entrylerle gıdım gıdım anlatmaktan vazgeçer de güldür güldür anlatır belki*. olmadı bulalım o eski sevgiliyi de kulağını çekelim. baktık hiç biri olmuyo yazarı hafiften hırpalayalım bitsin bu çile.
    (marvin, 08.05.2008 23:33)
  2. tam yerine gelmiş yazardır. eskiye rağbet vardır sözlükte .
    (mrs lautrec, 08.05.2008 23:42)
  3. (bkz: beni tanıdılar sen kaç)
    (kansob, 09.05.2008 00:02)
  4. canım yazık denilesi yazardır bir gün uygun bir yerde içecek birşeyler ısmarlayabileceğim yazardır, unutmak zordur hele o yazar gece kuşuysa tüm gün çapkınlık yaptıktan sonra gece pisikopata bağlayıp dünya yalan dolan ulennnnnnnnnnnn ben eskisini istirem diye çığlık atması entry girmesi normal karşılanmalıdır.
    sikma canini yazar ne yeniler eskiyor dedirtir.
    (Siren, 09.05.2008 03:14 ~ 11.05.2008 07:11)
  5. eski defterleri kapatamayan yazardır. birçok kez defteri kapatmayı denemiştir, fakat bir türlü gerçekleştirememiştir. defter kapatma yöntemleri olarak; kendini içkiye vurmak, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarla uzun dialoglar, intihar ( onaylanacak bir davranış değil ), yeni sevgili aramak gb yöntemleri dener.

ama bunların dışında düşüncelerini sürekli yazılarla aktarır ve bir çözüm yolu bulmaya çalışır. çünkü unutamamasındaki nedenleri her zaman karşısındakine aktaramayabilir. bunun için en iyi teselli yoludur yazmak.

bu tip yazarlar, sözlükte asla eksik olmayacak yazarlardır.
    (suicidal depression, 09.05.2008 03:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» love is blue » death station » yediler » ulu sozluk un libidosu » saci sariya boyatinca dunya guzeli oldugunu sanmak » gurel » metalci kizlar veriyormus » turk yilmaz marsi » ilyas salman » dahi anlamina gelen de ayri yazilir » fatmagul berktay » kulp un tarihi eserleri » peter schmeichel » sabri sarioglu » uzay gemisi isimleri » sozlukteki josh holloway sorunsali » arka siradakiler » genc in tarihi eserleri » christiane paul » yusuf el kardavi » rasim oztekin » deniz bolukbasi » sex pistols » nick drake » mucho grande » gulle » counter strike da t tusuyla iz birakmak » the girl next door » mandiracilik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa