eski sevgilinin yeni sevgilisine sabir dilemek 

kapat
  1. eski sevgilinin dırdırından, vırvırından, nazından, kaprisinden, burun karıştırmasından, gaz çıkarmasından velhasıl her nevi davranışlarından kusacak duruma gelen bünyenin halefinin de aynı duruma düşeceğini bilmesi nedeniyle yürekten gelen davranışıdır.
    #3573845 (neokurumneyazarim, 23.06.2008 16:06)
  2. -bak can bu benim yeni flörtümmm
    -öyle mi... memnun oldum allah sabır versın
    -hihihih şakacı
    -hatta Allah kurtarsın kaç kurtar kendini ne diyeyim başka.
    #3573854 (ParaNtez, 23.06.2008 16:07)
  3. (bkz: yeni sevgilinin eski sevgilisine allahtan rahmet dilemek)
    (bkz: yeni sevgilinin daha yeni sevgilisine karpuz dilimlemek)
    (bkz: eski sevgilinin eskimeyen sevgilisine kırmızı kelebek)
    ve final olarak da;
    (bkz: eski sevgilinin yeni sevgilisine diş bilemek)
    #3573856 (reanarchy, 23.06.2008 16:08)
  4. sizin kim olduğunuzu bilen yeni sevgiliye:
    +allah kurtarsın bacım
    -ne diyosun beee?aşkım ne diyo bu kız?
    +kaç, kurtul derim başkada bişey demem...
    -:+$@//(o an derin düşüncelere dalmıştır*)
    tabi ki bu işin şakasıdır.ben neden sabır diliyim ki?ben nasıl çektiysem zamanında o da çeksindir,nede olsa sevgilisidir.*
    ayrıca (bkz: dikeni seven gülüne katlanır)
    #3575061 (alti, 23.06.2008 21:59 ~ 22:00)
  5. eski sevgiliden tamamen kurtulmanın verdiği rahatlıkla soylenebilecek ve fair play adına çok fazla anlam ifade eden eylemdir.
    * * *
    #3575119 (paintitblack, 23.06.2008 22:13)
  6. eski sevgilinin yeni sevgilisi sandığın kişi aslında senin eski sevgilinin eski sevgilisi olabilir. anlatamadım, şöyle ki:

- allah sabır versin çekmek zor bu adamı
    + hadi ordan, sen kimsin? bir kere gelip bana bunu nasıl diyebiliyorsun
    - eski sevgilisiyim. ne yani duymadın mı hiç adımı? hahaytt sende yani tanımamış gibi.
    + valla hiç bahsetmedi, gerek görseydi bahsederdi, çekil git şimdi
    - ya uyarıyoruz insan gibi tavıra bak
    + yahu benim sevgilim kuzu gibi adam, ne desem evet der, kıskançlığından şaşırmışsın sen
    - ne şaşıracam be doğru konuş ne halin varsa gör. al ali'yi çal başına
    - ali mi ali kim be?
    + yeni sevgilin işte. gördüm sizi geçen şu kafede
    - benim yeni sevgilimin adı eşref bir kere. ali eski sevgilimdi.
    + neeee ben onun eski sevgilisiyim
    - neeee asıl o benim eski sevgilim
    + ikimizide uyutmuş adama bak
    - pis insan ben anlamıştım zaten
    + bende ondan bıraktım onu
    - aynen bende anlamıştım ikimizi idare etmiş demek
    + neyse arkadaşım sana mutluluklar yeni sevgilinle
    - sanada canım memnun oldum tanıştığımıza.
    #3620190 (siyahdalya, 04.07.2008 19:40 ~ 19:44)
  7. eski sevgilinin yeni sevgilisine sabır dilemek problemli yapını orada da yansıtmaktır.
    #3620293 (larumi, 04.07.2008 20:06)
  8. eski sevgilinin yeni sevgilisine sabır dileyecek kadar hala eski sevgilinin peşinden gidiliyorsa , eski sevgilinin eski sevgilisine de sabır dilemek lazımdır. allah kurtarsın.
    #3620344 (myosotis, 04.07.2008 20:15)
  9. tecrübeli, yaşamış-görmüş kişinin acemi kişiyi uyarma işlemidir.
    adamın duruşu şöyle bir süzülmelidir, adama benziyorsa doğru söylediğine inanılıp ansızın kaçılmalıdır.
    #3620393 (BiRumuzumBileYok, 04.07.2008 20:32)
  10. eski sevgilinin yeni sevgilisine dilenen bu sabır, sadece yeni sevgilinin eski sevgiliden yiyeceği dayak içindir. muhammed ali de rakiplerini önce korkuturdu sonra knock out.
    #3620434 (coolgoose, 04.07.2008 20:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin yeni sevgilisine sabir dilemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin yeni sevgilisine sabir dilemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin yeni sevgilisine sabir dilemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin yeni sevgilisine sabir dilemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » recis » lad » rosetta stoned » 01 aralik 2008 youtube nin erisime acilmasi » kahverengi gozlulerin renkli lens takmasi » yemekteyiz » deniz baykal tipi cagdas forvet » perfect day » gorulen ruyanin aynen yasanmasi » get your usa green card » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kassbohrer » uludag sozluk e yazar alimlari durdurulmustur » eski sevgiliyi ozlemek » lefkosa uluslararasi havalimani » adini unutacak kadar sarhos olmak » cassio de souza soares lincoln » qb1903 » plaknet com » american history x » ataturk oldu diye aglayan cocuk