eski sevgilinin ust duzey yonetici olmasi 

kapat
  1. teşekkür edip istifayı sunmaya yol açacak durumdur.referans mektubu istemek de abes olacağından en iyisi sektör değiştirmektir.
    #1676796 (tahminci, 23.05.2007 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin ust duzey yonetici olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin ust duzey yonetici olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin ust duzey yonetici olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzun kot etek giyen turbanli » bilkent universitesi » cocuklarin arasinda olgun kalmak » ota boka anket demek » koreografi » ne olacak bu sagin kompleksi » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » birincil surec dusunme » egzorsizm » cherry » aquafobi » borc dekontu » cok yorgunum » tuncer oz » banun guven hatirina ntv izleyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolun basi » giuseppe verdi » ikiyuzlu ateist » bir derdim var yasanmisliklari » windows live messenger » uludag ve eksi sozluk atismasi » move » hic bisikleti olmamis insan » afrodizyak » saw serisini bir gunde izlemek » 17 mayis » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » sac ektirmek » apraksi