eski sevgilinin komsu kizi olmasi 

kapat
  1. sevgilinin bir türlü eskiyememesidir.. hep biryerinin kalmasıdır..
    #2251007 (girdab, 02.09.2007 23:16)
  2. zırrttttt!

/ oğlum kapı çalıyo yav baksana şuna1
    - taam anne baktım şindi. annaa burcuu!
    + şeeyy babam şey dedi, şeeyy
    - nnnne dedi?
    + akşam müsaitseniz size gelcekmişiz
    - bunu bana bilerek mi yapıyosun ya böhühü
    + ben bişi yapmıyorum ya babam dedi
    - baban bunu bilerek mi yapıyo ya öyleyse!
    + bilse ikimizide vurur saçmalama
    - burcu allsen affet beni! valla pişmanım it gibin
    + saçmalama necmi böyle kapı önünde
    - nolur yaa ühühü
    + necmi sora konuşalım
    - affettim de
    + necmii
    - kahve istemeye filan da gel öyleyse ya da bakkala giderken zile bas bende geleyim
    + ayyyy yeteer! nası bi hata yapmışım arkadaş ben yav!
    - yarında biz size geliriz babama söliimde
    + kapat şu kapıyı necmi kapaaatt!
    - erken gelin, müsaitiz biz hatta burda kalın
    + kapaaatt!

...
    #3330881 (jadeh, 28.04.2008 16:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin komsu kizi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin komsu kizi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin komsu kizi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin komsu kizi olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » texaco » nisa » kanye » dunya doner » kirmizi siyah bayrak » turban takmadan cennete gidecegini sanan insan » her sey zittiyla kaimdir » issiz adaya dussen yanina alacagin 3 sey ne olurdu » excel in puf noktalari » atilim rhinos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mehmet akif ersoy » dassak mi geciyon adam mi seciyon » tanrinin dogum gunu » sivas 93 » erman toroglu » maraton » the bescot stadium » eski sevgiliden gelen mesaj » hani lan dort cekirdekli quad core server » entry ve nick uyumu