eski sevgilinin isyerini basmasi 

kapat
  1. eski sevgilinin terslenmesi üzerine gaza gelip işyerine gelmesi durumudur. tatsızdır.dayak istemektedir.
    #4090240 (meydanbenim, 15.10.2008 03:15)
  2. (bkz: eski sevgilinin sözlüğü basması)
    #4090246 (fernando gago, 15.10.2008 03:18)
  3. erkek için : "güvenliği çağırırım" diye tehdit edilmelidir.

iş yerinde güvenlik yoksa, iş arkadaşlarınızla etten bir duvar örüp " haliiis talebeleriz önümüze geleni tekmeleriz " şeklinde bağırarak üzerine yürünmelidir. emin olun bunu gören sevgili hayvanı kuyruğunu bacakalrının altına alıp kaçacaktır.

kadın için : sakin ol canım şeklinde sakinleştirilip evine yollanmalıdır. sonra tekrar gidip " işyerinde ne artzilik yapıyon len" şeklinde hesap sorulmalıdır. ancak hesap sorma kısmını tam olarak tavsiye etmiyorum, kızıp işyerine gelen kadın hesap sorma esnasında bıçak kullanabilir.
    #4090280 (OnurKul, 15.10.2008 03:51 ~ 04:01)
  4. yeni sevgilisinin iş yerini basmasını eski sevgilinin basmasından daha iyi anlayacagım hadise.
    #4090291 (desmodus rotundus, 15.10.2008 04:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin isyerini basmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin isyerini basmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin isyerini basmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin isyerini basmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » fehmi emre gungor » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi » sevgiliye armagan edilebilecek sarkilar » istikraz » cin ali » behic asci nin adalet bakanligi na sokulmamasi » devrimci testim » sahibinin sesi » bendeniz 2 » milton keynes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fridge » milton keynes dons » ben bu yaziyi sana yazdim » nocturnal concerto » omrun payizinda » uc harfliler » bastankara » ismail acar » manana » dizustu bilgisayar