eski sevgilinin intihar mektubu 

kapat
  1. milletin ebesine gazel okuyan eski sevgilinin mubarek bir iş yaparak kendisini öldürmeye karar vermesi akabinde karaladığı intihar mektubu.

" biliyorum. ardımdan yine konuşacaksınız. ama şunu hiç unutmayın: ben hiç eskimedim. yazdığınız entrylerle yüreklerinizde yaşıyacağım. haydi eyvallah"
    #4079604 (uvjb, 12.10.2008 17:37 ~ 14.10.2008 20:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin intihar mektubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin intihar mektubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin intihar mektubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin intihar mektubu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » bati sorunu » oy bahcenize ben giremedim gazelden » tuncay guney » aydemir guler » aksam namazi » adidas climacool » bir ask hikayesi » montunu giyerken arkasindakine vuran insan » bursa daki yeni belediye otobusleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » vtm » polis kiyafetlerinin her yerde satilmasi » butun kadinlari ayni sanmak » emperyalizm » tanju colak » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » ayar aldigi entryi arkadaslarina eksileten yazar » 1 nolu entry » sakin » vampire knight