eski sevgilinin hamile kalmasi 

kapat
  1. eski sevgilinin evlendiğini öğrenmekten daha da acı olan hadise.
    (bkz: senden cocugum olsun istiyodum)
    edit: yanlış anlaşılma olmasın evlendikten sonra ve gayet evlendiği adamdan hamile kaldı. bu işle kesinlikle bi ilgim yok.
    #3612411 (tu kaka bana, 03.07.2008 01:36 ~ 12:30)
  2. eski sevgili oldup başka birisinden kalmış ise, Hayırlı olsun denilecek durum.

Ancak eski sevgili olup bizden hamile kalmışsa, Ayva yenilecek durum.

1 durum için (bkz: allah analı babalı büyütsün)
    2 durum için (bkz: kendimi baba olmaya hazır hissetmiyorum ayten)
    #3612500 (muhabbet, 03.07.2008 01:53)
  3. (bkz: eski sevgili yeni sevgilisinden hamile kalmışsa sana ne)

(bkz: eski sevgili senden hamile kalmışsa bize ne)

tanım: eski sevgilinin dünya nüfusuna katkıda bulunması.
    #3612515 (sahrut, 03.07.2008 02:00)
  4. + benden midir acaba?
    + yok daha neler lan kaç ay olmuş ama?
    + yok canım saçmalıyorum sanırım!
    + ya saçmalamıyorsam?
    + "sam" ı mı var lan bal gibi saçmalıyorum!
    + neyse bu ataraxlar iyi gelmiyor bana!
    #3612645 (lost control, 03.07.2008 02:46)
  5. bunalıma sokacak durum.

eski sevgilimi hamile görsem, kıyamet alameti diye kendimi hazırlamaya başlarım.
    #3613965 (crysania, 03.07.2008 14:17)
  6. ilişkiniz biteli 9 ayı geçmediyse kıllanmazın gereken iki durum vardır: ya çocuk sizdendir ya da başkasından.*
    #3613986 (my melancholy blues, 03.07.2008 14:21)
  7. -orhan buluşmamız lazım
    +neden lan ayrıldık bitti bırak kızım peşimi
    -(ben sana sorcam dur bakalım) bak bir şey diyeceğim sana
    +off de hadi tamam
    -hamileyim ahahaha naaaberr oh canıma değsin ohh oh canıma da değsin ahahahaha
    +...
    #3613998 (glylay, 03.07.2008 14:23)
  8. "allah bağışlasın" denilcek bir şeydir.
    #3614105 (konyalee, 03.07.2008 14:41)
  9. kimden hamile kaldığına bağlı olarak değişebilecek hadisedir.
    yeni sevgiliden hamile kaldıysa;
    allah analı babalı büyütsün denir
    kendisinden hamile kaldıysa;
    (bkz: hassiktirrrr)
    #3614113 (bleak poison, 03.07.2008 14:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin hamile kalmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin hamile kalmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin hamile kalmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin hamile kalmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » is arkadasinin birgun mudurun olmasi » ailenin sevgiliyi onaylamamasi » okcu diye aldik otcu cikti » kocasinan lisesi » hakan sukur » online sozluk » bi siktir git ya nolur » cumhurbaskani ile cumhurbaskanim arasindaki fark » kirmizi siyah bayrak » filler ve cinler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » andorex » charles kupchan » ertugrul ozkok » ozlemin somutlasmasi » giovanni da fiesole » issiz adam i izlemeye yalniz giden erkek » done done » zeyna » makine muhendisi » zen ve motosiklet bakim sanati