eski sevgilinin evlendigini ogrenmek 

kapat
  1. erkek kişisinde "yaşlanıyorum galiba" suallerini sordurtan durumdur.
    ilk defa oluyorsa ve halen unutulmamışsa sevgili hüzünlenilir, içilir. yok devam eden hoş ve güzel bir ilişkinin ortasında öğrenilmişse "hayırlı olsun" der geçilir. eski sevgiliden nefret ediliyorsa "yazık damada" der yine geçilir.
    #2013759 (gelberiyargelberi, 26.07.2007 13:51)
  2. severak ayrılınmışsa eğer, yürekten bir parça daha kopar. neden biz yapamadık, neden biz olamadık? diye düşünülür. birkaç damla düşer yanaklara, etraf kalabalıksa fark ettirilmeden silinir yaşlar, mutlu olması için dualar edilir, allah mesut etsin gibisinden. son kez dönüp bakılır geçmişe, güzel günlerdi be denir. şimdi ben değil de bir başkası var yanında der insan hem de sonsuza kadar... sonra mutlu olmak için fırsat kollanmaya başlanır. ayrılığın her türlüsü acıtır.
    #2013839 (bucu, 26.07.2007 14:01)
  3. gerçekleşmesi durumunda beni gerçekten çok sevindirecek olaydır. zira vakitli vakitsiz çalan telefonların,bir gün bir yerde karşılaşma endişesinin sona ermesini düşünmek bile mutluluk vericidir.mutluluklar dilenesi hayırlı uğurlu olasıdır. tez zamanda darısı biz bekarların başınadır.
    #2013886 (pembepanter, 26.07.2007 14:08)
  4. bu konuda bunlar aklıma ve sol frame'e ilk gelenlerdir;

eski sevgilinin arkadasla evlenmesi
    eski sevgilinin baskasiyla evlenmesi
    eski sevgilinin evlenmesi
    eski sevgilinin evli olmasi
    ve bonus;
    eski sevgilinin bulent ersoy la evli olmasi
    #2013901 (arpaci kumrusu, 26.07.2007 14:10 ~ 14:20)
  5. acilen, eski sevgilinin yardımına koşmayı gerektirir. çok zor durumdadır. (bkz: vah vah)
    #2013912 (tepesersemi, 26.07.2007 14:13)
  6. allah mesut etsin dersiniz. burkulsada içiniz fesatlıktan değildir.
    #2013925 (handushka, 26.07.2007 14:15)
  7. damattan önce gelinle seviştiğini de bilmektir aynı zamanda.
    #3592027 (alone with everybody, 28.06.2008 12:44 ~ 12:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin evlendigini ogrenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin evlendigini ogrenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin evlendigini ogrenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin evlendigini ogrenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » alper ozgok » birinci nesle tavsiyeler » sozluk cok doldu silip yeniden yazalim » kerhanedeki kadinlara komur yardimi » uzman tv » orospu cocuguna orospu cocugu diyememek » icimdeki deniz » burkay » galatasaray taraftari » ojomo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » passion s killing floor » bruno mezenga » hali cirparken senkronizasyonu kaybetmek » maskeliler » star wars » hotspot shield » fake fake diye nicesine atladim » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » israf olmasin diye yemek ve sismanlamak » abazanlik turkiye nin en buyuk sorunudur