eski sevgilinin eski sevgili olmasi 

kapat
  1. yeni sevgilinin eski sevgili olmasına denktir.

başlık başıma.
    #3767212 (stricken, 04.08.2008 02:03 ~ 02:06)
  2. eski sevgiliye verilen bisürü sıfattan en doğrusudur, eski sevgili işte yahu, boşversenize..
    #3767220 (sweet leaf, 04.08.2008 02:04)
  3. birde bunun yeni sevgilinin eski sevgili olması hatta eski sevgilinin eski arkadaş olması vardır. çoğu zaman yeni sevgilinin asker arkadaşı ya da eski sevgilinin yurttan arkadaş çıkması olası olabilir. ama hiç birisi eski sevgilinin yeni arkadaş olması kadar kötü değildir. evet..
    #3767230 (www wwwwwwwwww www, 04.08.2008 02:05)
  4. (bkz: felsefe yapayım derken oturağa sıçmak)
    #3767282 (ketoral sampuan, 04.08.2008 02:16)
  5. Eski sevgili yeni sevgili olur sonra bi daha eski sevgili olur sonra yeniden yeni sevgili olur sonra eski sevgili derkene hay scym eski sevgiline dersiniz. Öyle b.ktan bir durumdur.
    (bkz: eski sevgili diyene yeni sevgili bulalim)
    #3767313 (ben bir garip yazarim, 04.08.2008 02:20 ~ 02:22)
  6. eskinin çooook ekside kalması durumudur.
    #3768820 (viva la fidel, 04.08.2008 14:27)
  7. "normaldir herkesin bir evveli olabilir amma öncede kalmak şartıyla" diyerek yaklaştığım olaydır. eski sevgilinin psikopat bir eski sevgilisi olması da doğal karşılanabilir ama bilmek şartıyla. yoksa birgün ofisinizde otururken manyağın biri gelip kapınızı kapatıp hayatınızın film şeridi gibi gözlerinizden geçmesine sebep olabilir.

bu manyaktan bir yandan ofise rezil olmadan nasıl kurtulurum diye düşünürken bir yandan da analttıklarıyla dumurdan dumura koşarsınız evlilik nişan gibi laflarla birlikte.

(bkz: ben bugun bunu gordum)

o saat itibariyle sevgilinin eski sevgilisiyle birlikte tarihin tozlu raflarında yerini alması için gerekli çalışmalar acilen başlatılmalıdır.

beklemezken ve hiç ummazken insanın ofisinin bir eski sevgili tarafından dahi olsa basılması; ki arkadaş dolu muydu boş muydu onu bilmiyorum ve düşünmekte istemiyorum; cidden insanın kimyasının içine sıçıyormuş. şimdi anlıyorum o kağıtlar o senetler nasıl hık demeden imzalanıyor...
    #4011221 (muhendis beg, 26.09.2008 11:50)
  8. eski sevgiliye bu kadar anlam yüklememek gereken durumdur. eskimiş gitmiştir sürekli eski sevgliyi düşünmek yerine yeni sevgiliye odaklanmak daha doğru olacaktır. yada elde edemediğimiz şeylerin daha çok istek uyandırmasından mıdır nedir yeni sevgiliye dair çok şey yazılmaz yada anlatılmaz. eski sevgilinin eski sevgili olması onun yerinin artık mazide kalması demektir. bırakın oradan hiç çıkmasın durumudur.
    #4011421 (meraklikedi, 26.09.2008 13:01)
  9. yeni sevgilinin eski sevgilisinin yeni sevgilisi ile, eski sevgilinin eski sevgilisinin eski sevgilisi arasında geçen fair play çerçevesindeki müsabakadır.
    * *
    #4011431 (paintitblack, 26.09.2008 13:03)
  10. eski sevgilinin durduğu yerde durmasıdır.
    #4011602 (olmazsaolmaz, 26.09.2008 14:09)
  11. bir türlü unutulamayan eski sevgilinin unutulmasıdır. *
    #4011640 (sandalye, 26.09.2008 14:15 ~ 14:37)
  12. eski sevgiliyle tekrar çıkıp tekrar ayrıldıktan sonra mantığı kavranabilecek kelimeler silsilesi.

(bkz: ben bunu hep goruyorum)
    #4011647 (temporarypeace, 26.09.2008 14:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin eski sevgili olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin eski sevgili olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin eski sevgili olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin eski sevgili olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » zerre » lefkosa uluslararasi havalimani » milton keynes » pastirma yazi » ayrilik » ozgurluk » bilkent te okuyup dubai gormemis ogrenci » milli gorus gomlegindeki salca lekesi » babiali saray ve cemiyet arasindaki iktidar savasi » issiz adam i izlemeye yalniz giden erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gulin oget » ojomo » melek ozdemir » andreas wagenhous » sinifa giren kizlardan gelen sampuan kokusu » baba » anti klise timi » george hill » brea grant » diego armando maradona