eski sevgilinin dugununde halay basi olmak 

kapat
  1. yüzsüzlüğün , dingiligin daniskasi olabilecek hadisedir.
    eskiden yedin yedin kizi simdi ailecek halay cek kizi baskasi yesin diye.
    bir de utanmadan eski sevgilinin yeni kocasinin suratina bak orada. ayıptır.
    #2291991 (bu nick tam yirmi bir harf, 10.09.2007 10:11 ~ 12:16)
  2. (bkz: eski sevgilinin sünnet düğününde kirve olmak) *
    #2292032 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 10.09.2007 10:22)
  3. (bkz: sevgilinin ebesi)
    #2292042 (cernonil, 10.09.2007 10:25)
  4. eski sevgilinin yeni kocası gerdek odasına giderken sırtını yumruklamakla devam edecek "eski sevgili nostalji günleri" aktivitesinin etaplarından biridir.

Daha medeni olanlar kanlı çarşafı heyecanla kapı önünde bekleyeceklerdir.
    (bkz: yok artık mister dörtnal)
    #2292044 (KIZILMASKE, 10.09.2007 10:25)
  5. gitmeyecektim.. ortak arkadaşlarımızdan düğün tarihini ve yerini öğrenmiştim, gelmemi de istiyorlardı ama ben gitmeyecektim. "millet g.tüyle güler lan!" diye düşünüyordum başlarda. sonramalayım düşündükçe, beni terk eden sevgilime en iyi tepkiyi gösterebileceğim yerin kendi düğünü olduğunu kavradım. değiştirdim kararımı böylelikle..

aslında daha farklı mecralarda tepki göstermek isterdim, mantıklı da olurdu. lakin ayrılık mesajını atar atmaz sim kartını kırması, düşüncelerimi iletsinler diye gönderdiğim arkadaşları azarlayıp kediye çevirmesi engel oldu bunun gerçekleşmesine. zaten ev telefonuna da kardeşi çıkıyordu hep. küfürleşiyorduk her aradığımda..

kendim için mantıklı olanı yaptım ve gittim düğününe..

onun da görebileceği bi masada oturuyordum. olayı biraz daha arabeskleştirmek için rakıya abandım hemen. mesajımı bu şekilde vermeyi uygun gördüm.. aklımı skeyim ben. nasıl kaptırdıysam kendimi, bünyemin fazla alkole dayanamadığını unutmuşum o an.

yavşak bi arkadaşım var; murat. biraz oynak bi tip. daha doğrusu hiperaktif. halaya filan da pek meraklı. ben de memleket düğünlerinden aşinayım olaya. hatta ustayım bile diyebilirim.

aldığım alkol oranı hasebiyle kendimi kaybettiğim anlarda, muratın da ısrarıyla, sahneye çıkmışız "gelinin arkadaş grubu" olarak. halay çekmek için..

şerefsiz arkadaşlarım, halaya çıkarmaları yetmiyormuş gibi, halay başı yapmışlar beni. mustafa keser gibi olmuşum lan, bi elimde mendil felam var.. skandala bak, eski sevgilimin düğününde halay başılığı yapıyorum.

neyse..

bi ara kendime gelir gibi oldum.. halayın en hızlı yerindeydik. dedim bari figürlerimle ve yüz ifademle vereyim gerekli mesajı. o dakikadan sonra, "sana girsin!" der gibi atmaya başladım ayaklarımı, figürler esnasında.. yüz ifadesi zaten allahlık. çakma küçük emrah gibiyim.. kaşlar orta noktada birleşmiş felam.. görsen, bırak mesajı almayı, götünle gülersin hafız. ki kız da öyle yaptı muhtemelen. alkış tutuyordu zira..

mesaj filan veremedik tabii. ne mesajı vereceksin zaten o görüntüyle .minakoyyim? hadi bunu da geçtim, kız çaktırsa durumumuzu, damadın akrabaları linç eder beni. çekirdek gibi çitlerler.. hiçbir şey için olmasa bile, o açıdan minnettarım işte kendisine. zaten hiç kıyamazdı bana..

velhasıl; zor bi durum bu. çok zor.. kaldırmak çok güç lan. bırakın halay başı olmayı düğününe bile gitmeyin bence. üzülüyorsunuz.

son olarak; bu teknoloji denen illetin allah belasını versin arkadaş. her şeyi kameraya almak zorunda mıydınız lan allahsızlar?
    #3568972 (jadeh, 22.06.2008 03:09 ~ 03:26)
  6. (bkz: yok artık daha neler)
    #3569835 (freelance, 22.06.2008 15:03)
  7. eski sevgilinin nikah sahidi olmak kadar anlamlı bir olaydır. hatta amaç "umrumda değilsin" mesajı vermekse yapılabilecek en güzel hareketlerdendir.
    #3569843 (pergamon, 22.06.2008 15:05 ~ 15:06)
  8. eski sevgilinin düğününde (erkekler için) damatla halay çekmek. kızlar için gelinle halay cekmek. kulaga ne sacma geliyor degil mi? (bkz: yok daha neler)
    #3569850 (sponge bob, 22.06.2008 15:07 ~ 15:09)
  9. çağırırsa koşa koşa giderim. halayımı çekerim. elimde mendilimi de sallarım. bir faydasını görmemiş oluruz birlikteyken genelde. bari pastasını yeriz, limonatasını içeriz.
    #3575150 (malzeme, 23.06.2008 22:26)
  10. halayı bir uçuruma doğru sürüklemiyorsa yüzsüzlükte son noktadır.
    #3575157 (kapaparantez, 23.06.2008 22:28)
  11. umit besen'in bir üst versyonu olmak gibi bir şeydir. kızgın kumlardan buz gibin denize göbek üstü atlamaktır.
    #4033191 (kerameti kendinden menkul, 02.10.2008 03:56)
  12. (bkz: tutmayın beni)
    #4033194 (ampirik, 02.10.2008 03:58)
  13. bu durum için yazılmış şarkı bile var. ümit basen söylüyor:

düğününe beni çağır sevgilim
    istersen halaybaşın olurum senin
    bu enerjik kim diye soran olursa
    herhalde erkek tarafından dersin sevgilim

kerizin biriysem oynayamaz mıyım
    mendili coşkuyla sallamaz mıyım
    halaydan anladığım belli olsun diye
    bi kaç ilginç figür yapamaz mıyım

salonun pistine çıktın işte
    oturmaya mı geldik bu mutlu günde
    dertlendim birden biraları çekince
    çek artık halayı otur biran önce
    #4033200 (tahayyul, 02.10.2008 04:07)
  14. sevindigi icin mi ?

son veda icin mi ? halay basi oldu diye dusunduren durum.
    #4033301 (menekse7, 02.10.2008 06:50 ~ 05.10.2008 03:52)
  15. (bkz: ovvvv cok feciiii)
    #4048329 (braveheart, 05.10.2008 14:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin dugununde halay basi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin dugununde halay basi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin dugununde halay basi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilinin dugununde halay basi olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » gregor samsa » chris bosh » emir benderlioglu » hocalarin verdigi ayarlar » baskasinin sivilcesini sikabilen kisiler » hello kitty » dunyayi kadinlar yonetsin » ucuncu nesilden sonrakilerin beceriksiz olmasi » amnezi » 2 de 1 hatiralar sariyor 4 1 yanimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adini unutacak kadar sarhos olmak » rapper ninja » sevgilisiyle mesajlasan erkek iktidarsizdir » yasasin » ayrilirken sevgiliye soylenebilecek en kotu soz » sweetness » uludag sozluk » ugur gursoy » bi siktir git ya nolur » erdogan arica