eski sevgilinin birini bulmasina normal bakmak 

kapat
  1. aslında anormal olan ama normal gözle bakılan, insanlığın henüz farkedemediği ayrıntılardan biri.

yahu, eski sevgiliniz stajını sizinle yaptı. yeni birini buldu, şimdi onunla daha hatasız mükemmellik bir birliktelik yaşıyor. siz bir karalama kağıdıydınız, yenisi ise asıl beyaz dosya kağıdı. nasıl kaldırabiliyorsunuz bunu ey halkım?
    (ranka el yassin, 08.05.2008 22:30)
  2. medeniyet diye yutturulan çağın hastalığı. böyle eskiye çıktıktan sonra o insan, nasıl olup da "e napalım hayırlısı" der ilginçtir.
    (ranka el yassin, 08.05.2008 22:39)
  3. normal olan bir şeye normal bakan normal insan normalliğidir.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 22:43)
  4. unutulduysa gayet normal ama taraflardan birisine göre hala yaşanmamış çok şey varsa anormal olan durumdur.
    (kaleci sacli adam, 08.05.2008 22:55)
  5. sadece normal bakmakla kalınacak durumdur. halen seviliyorsa, eski de kalmamışsa pek de normal bir durum değildir. üzüntü, hursuzluk ve uykusuz gecelerin habercisidir. zaten sevgiliden ayrıldıktan sonraki her gece uykusuzdur ya neyse..
    (rire jaune, 08.05.2008 23:10)
  6. gayet doğal olandır.eski sevgiliden dost ayriyetten tekrar sevgili olma olasılığı düşüktür. bu yüzden doğal karşılanmalıdır. ne yani yalnızmı kalsındır sen gününü gün ederken.
    (jaspe, 08.05.2008 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» curum tasnii » mystery » database error » bagatel » olum korkusu sarinca iman eden ateist amca » semt pazarindan giyinip sik olduklarini sananlar » v yerine w yazan insan » berber koltugunun bir korku sendromu olmasi » eagles » orduspor » ey 4 tarafi monarsiyle cevrili zavalli ingiltere » pembe de olsa panter panterdir » bolerek icki satisinin yasaklanmasi » kola kutusunu sallayarak yoklayan garson » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » plantasyon » three of a kind » ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top » martin keamy » gulse birsel » ismail hacioglu » dogubeyazit in tarihi eserleri » uc magnum cubuguna josh holloway verilmesi » emre tilev » hami mandirali nin sutunda barajda olmak » ibra » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » karadeniz bolgesi » aptal sarisin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa