eski sevgilimi unutamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. unutamiyorum
  2. sevgilimi ozledim
  3. sevgilimi koluma takarim
  4. sevgilimi seninle paylasabilirim
  5. sevgilimi sepetlemek istiyorum
  6. sevgilimi onunla evlenerek oldurdum
  7. mini etek giyen sevgilimi dehlerim
  8. eski sevgilinin eski sevgilisinin eski sevgilisi
  9. eski kasardan tost eski sevgiliden dost olmaz
  10. eski sevgilinin yeni sevgilisinin eski sevgilisi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilimi unutamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilimi unutamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilimi unutamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgilimi unutamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » lost » stevemcqueen » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » no promise » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kacak kelebek » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » cuklatvarmi » is ariyoruz » melek ozdemir » cocukken hayal edilen tanri sekli » kizin kankasinin iliskiye etkisi » manken sen » tum golleri guzel olan golculer » ilich ramirez sanchez » iridyum » amasya elmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » trt 8 » duygusal kiz kaba erkek » ikraz » oy bahcenize ben giremedim gazelden » lowenthal » chris bosh » denbigh stadium » lawrence alma tadema » entry dogum yapti » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi