eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi 


kapat


  1. ne caddedir o, ben diyeyim yuz bin siz deyin yuz elli bin kisi vardır o caddede en az.

    zor mu sanarsanız, bir gun eski sevgilileriniz size resital yapsın bu cadde ustunde? ne mantıksa ,tunel den taksim meydanı na hepsi yurur haldedir. once biri, sonra ikincisi, inanamıyorum uc oldular, sonra dorduncusu... bir ara sokaga gireyim, bir tanesi daha, nasıl ya?

    saka yapmak uzere anlasmıs gibiler sanki.

    birinin yanında yeni sevgilisi, biri yalnız, biri kankalarıyla, biri yenisinin kankalarıyla... film seridi derdiniz degil mi? alın size bir film seridi. hepsi orada, ne isiniz var burada?

    şaka canım, sadece kotu bir dogum gunu sakası.
    #4070345 (syme, 10.10.2008 17:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » casual sex » anlamazdin » ben bu yaziyi kendime yazdim » basbakan ergenekon un savcisiysa ben de avukatiyim » sarhosken dislerini fircalamaya calisan insan » edit akbayram » maintain » george hill » gs ne la » ben senin babanim doverim de severim de » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kondomu uzun geldi diye kesmek » sut kardesler » 1 aralik dunya aids gunu » yi san » kerhanedeki kadinlara komur yardimi » adi bilinmeyen tas erkekler » yavaslatilmis cekimde sevismek » dudak tiryakisi » butun kadinlari ayni sanmak » the texas chainsaw massacre