eski sevgiliden gelen mesaj 

/ 5
kapat
  1. -sana yaptıgım her sey icin beni affet hakkını helal et.
    -allah yaz 3030a gonder allah belanı versin.*
    #3404004 (baLim, 16.05.2008 12:34)
  2. gelen mesaj:
    seni hala çok seviyorum.
    cevap:
    evet ben de beni sonsuza dek seveceğim.
    #3404054 (never neverland, 16.05.2008 12:47)
  3. eger ayrılık yeniyse nabzı olçmek için boş mesaj atılabilir. elim kaymıs, telefon kendi kendine atmıs bahanelerinin ardına sıgınarak hal hatır sorulmaya calısılabilir, muhabbetin sonu yeni bir baslangıca gidebilir, temkinli olunmalıdır.
    #3607552 (kadavra, 01.07.2008 23:43)
  4. senden sonraki sevgilimden ayrıldım şimdilik senle idare etcem yenisi gelince tekrar kenara koycam.sana ihtiyacım var çok özledim seni...
    #3607628 (apice a rassi, 01.07.2008 23:57)
  5. kavgalı bir ayrılıktan bir hafta sonra gelen mesaj:

-aşkım, napıyorsun?

mesajı okumayla birlikte oluşan sevinç ve şok üzerinden geçen dört dakika sonra:

-pardon serdar yanlışlıkla sana attım. hayatında başarılar.

mesajıyla rise and fall olursunuz.
    #3607764 (bana ordan 1 ekmek 10 yumurta, 02.07.2008 00:22)
  6. genelde doğum günü mesajlaridir.
    #3716278 (chanson de roland, 25.07.2008 00:35)
  7. aniden,
    iste ben bugun seni unuttum
    afallatır.
    #3716319 (kugu golu canavari, 25.07.2008 00:42)
  8. hayatında yeni bir sevgili varsa "gelmez olaydı" dedirten, yine de iç acıtan, yine de eskilere götüren mesajdır, ne mesajı fermandır.
    #3716344 (aura, 25.07.2008 00:45)
  9. 'biraz yüzsüzlük yapacağım kusura bakma. biliyorum sana çok çektirdim, vicdan azabı çektim, çekiyorum, çekmem gerekir. bir daha karşılaşırmıyız bilmiyorum ama hakkını helal etmeni istiyorum. lütfen çevap yazma mahşerde helal edip etmediğini öğreneyim. kendine çok iyi bak. verengül.'

verilmemiş cevap:

bsg

böyle kafa karıştıran gereksiz mesajdır.
    #3804846 (Zafirlukast, 11.08.2008 22:27)
  10. genelde geri dönüş için ağız arayan mesajlardır. en klasiği "rüyamda seni gördüm, umarım bir şeyin yoktur" dur. itibar edilmeyip hayata devam edilmemelidir.
    #3879242 (t bag, 27.08.2008 20:19)
  11. gereksizdir.dikkate alınmamalıdır.Muhtemelen unutulmayan anılar ya da hatırlanmış birkaç kareden kaynaklanan bir ağız aama klasiğidir.Nefretin taşması ya da..
    manitan varmı die sorcaktım eğer bulduysan Allah affetsin doğru söyle bana var mı yok mu doğru söylemezsen dünya ahiret bayram yüzü görmeyesin varsa 2 yoksa 3 kere ödemeli yap
    gibi bir mesaj atçak kadar salak bir insanla çıkmış arkadaşım var.
    #3879261 (liyenda, 27.08.2008 20:24)
  12. Üzmek için yazılmıştır. Kendince haklı olduğunu ve doğru cümleler kurduğunu sanar. Mantık hatasına çok sık rastlanır.
    Beş yaşındaki çocuk ağlarken konuşuyormuş gibi yazar. "Sen öyle demiştin de ben böyle demiştim üühühü anneeeee" "Bu insan iyki eski sevgilim" diye sevinirken "böyle bir insan nasıl sevgilim oldu" diye üzülürsünüz.
    #3879266 (ben bir garip yazarim, 27.08.2008 20:25 ~ 20:27)
  13. bugün mübarek * ramazanın ilk günü * beni affedecek misin ?

allah'ım ramazanı bile kullanacak kadar pislik bi insanı nasıl sevdirdin bana.
    #3900337 (aysengruda, 01.09.2008 12:34 ~ 04.09.2008 12:41)
  14. genelde yeni sevgiliye atılan, yanlışlıkla size gelmiş mesajdır. *
    #3900342 (tanrica, 01.09.2008 12:36)
  15. Eskiden, birşeyler yaşadığınız yareninizden gelen ileti.eğer terkeden sizseniz, pek bi anlam ifade etmez, cevap yazmaya bile üşenir yada öylesine sadece arkadaş olduğunuzu veya olabileceğinizi ima eden bi şeyler yazarsınız.
    ama eğer terk edilen sizseniz ve eski sevgilinizden msj gelmişse, işte ozaman işin rengi değişir. mesaj, özellikle pişmanlık belirten ve af dileme tarzında içeriğe sahipse, önce burun delikleriniz şişer içinizde kabaran bi şeyleri ki, buna genelde gurur deniyor, hissedersiniz. şimdi düştün elime tarzında bir havaya girip, kendinizi intikam duygularıyla sarmalanmış bi halde bulursunuz. Ve genelde bu tarz bir mesaj, bu ilişkiye yeniden başlamaya vesile olur, tek bir farkla; artık mesaj çekilen taraf daha temkinlidir, tehlikeli olabilir.
    ve son olarak yine terk edilen sizsinizdir ama belli bir süre sonra aslında ona aşık olmadığınızı sizde farkına varır ve ona karşı iyi yada kötü hiç bir şey hissetmezsiniz ve kendi yolunuza devam ederken eski sevgilinizden gelen mesaja ancak şöyle bir cevap verebilirsiniz; 'aslında ayrılma kararını verirken sana çok kızmıştım, ama şimdiyse sana ancak teşekkür edebilirim iyi ki, beni senden kurtarmışsın' diye.
    #3900412 (şubat, 01.09.2008 12:58 ~ 13:02)
  16. hayatımın içine ettiğin yetmiyormuş gibi birde her yerde karşılaşmak zorunda mıyız lock allah aşkına avrupa yakasından anadoluya geçme lütfen! xxxx
    #3900457 (LocK, 01.09.2008 13:13)
  17. mesaj geldikten sonra şu mesajın gelmesi ihtimali yüksektir. " yaa nasıl oldu anlamadım yanlışlıkla oldu özür dilerim gerçekten bak tamamen yanlışlık". atılan " sorun değil" içerikli mesajdan sonra şu mesaj gelir. " ee madem attım sorayım bari naber??" diye mesaj gelir ve eski sevgili gözdeki tüm değeri kaybeder. * *
    #3900485 (pergamon, 01.09.2008 13:22)
  18. içeriği ne olursa olsun, ister yeniden başlamak, ister oturup konuşmak, ister kavga etmek, sonucunda iyi hiçbirşey elde edemiyeceğiniz mesajlardır. eski sevgilinin elinde malzeme kalmamasıyla birlikte mesajlar kısalır, en sonunda da yanlislikla bir boş mesaj alırsınız. hatta belki 1 dk. içerisinde 5 boş mesaj... (bkz: allah akıl fikir versin)
    #3900534 (alti, 01.09.2008 13:45)
  19. ilişkisine saygısı olan herkesin yanıtlaması gereken mesajlardır. beraber gülerken, gezerken, dertleşirken iyi hoş... ayrılınca hödük mü oluyor bu mesajı gönderen kişi? Muhabbet iyi giderken ansızın bir gün ben devam edemeyeceğim demek ahlaklı bir davranış mıdır? marifet can için sevgili bulmakta değil sevgili için can taşımaktadır. arkanızda gönlü yıkık birini bırakmış iseniz, sizi delicesine seven... ne olur mesaj gönderirse? karşıdakine düşen bu mesajı onu incitmeden en makul bir şekilde yanıtlamaktır. bırakın konuşmak isterse konuşsun. siz hiç birisinin sesini 5 saniyeliğine de olsa duyma ihtiyacı hissetmediniz mi? terk eden iseniz zaten karşınızdakinin canını değil ciğerini yakmışsınızdır. ona biraz da olsa faydası olacaksa menfaatine yalan söyleyin çok mu şey kaybedersiniz. insandan bahsediyoruz. madem ki sevgilimi koluma takarım bebek de üç beş tur atarım diyorsun o zaman benim de diyeceğim var; zor zamanlarda yükünü kaldıramayacağınız insanların dünyasına girmeye hakkınız yoktur. ilgisiz kalmak, insan yerine koymamak ayıptır, günahtır be canlar.
    #3900581 (rweasley, 01.09.2008 14:02 ~ 14:04)
  20. selamınız kesilmemiş, muhabbetiniz de arada bir devam ediyor ise gayet normal mesajlardır. hatır sormuştur, falan feşmekan.
    #3900615 (motorkafa, 01.09.2008 14:10)
  21. hayırlara vesile ola yarabbim diyerek okunan mesajlardır.
    genelde aslında özenle yazıldığı belli görünüşte başkasına yazılmış mesajlardır.ama ne hikmetse yanlışlıkla size atılmıştır.aaaa ne kadar ilginçtir.zaten çok geçmeden ikinci mesaj alınır.mesaj da ' üzerine alınma mesaj arkadaşımaydı yanlışlıkla sana atmışım,telefonunu da silmeyi unutmuşum zaten, bu mesajdan sonra onu da yok ediyorum..'
    türkçe meali 'aklını kurcalamak istedim nasıl huzursuz oldun mu bak aslında seni hiç de umursamıyorum' dur.çocuk oyunudur.gereksizdir.
    #3900714 (like a bird, 01.09.2008 14:41)
  22. aylar sonra telefonuma zart diye*gelen ''ben nişanlanıyorum'' mesajına karşılık ''allah tamamını erdirsin, nişan yüzüklerinizi de ben takarım inşallah'' kontratağı karşısında, ''sen beni hiç sevmemişsin, yazıklar olsun sana'' mesajını alıp bön bön telefon ekranına bakmamla sonuçlanan mesajdır...allah akıl fikir versin, ne diyeyim başka.
    #3944601 (the richest man in bayburt, 10.09.2008 16:51)
  23. mesajın atıldıgı günün gecesi sevenin aglama nöbetlerine tutuldugu,geçmişe sünger çekenin ego tatminine ugradığı görülmüstür.
    #4086450 (kRalice Loana, 14.10.2008 07:20)
  24. (bkz: s.o.s.)
    #4287181 (Klytie, 27.11.2008 11:52)
  25. - ben artik baskasina veriyorum.

cevap verilir :

+ iyi yapıyorsun. ben almam artik.
    #4300661 (nitratex, 30.11.2008 14:22)
/ 5
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgiliden gelen mesaj başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgiliden gelen mesaj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgiliden gelen mesaj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgiliden gelen mesaj. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » sarioglan » behic asci nin adalet bakanligi na sokulmamasi » beddua eden insan » issiz adam a koyim size bir sey olmasin » guido di pietro » bir turlu bulamadigim buton » king crimson ve tool sendiego konseri » yazarlar 80 yasinda olsa acilacak basliklar » entourage » john james audubon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » handan kara » muro nalet olsun icimdeki insan sevgisine » futbol topuyla tanismak » husye » aman tanrim arkadasimi siktim » batiya gocmeyen kurdun duygu somurusu hakki yoktur » kabluey » uc harfliler » istanbul yolu » roberts