eski sevgili ile kiliseye girmek 

kapat

1. Eski sevgilinin gayrimüslim olması durumunda gerçekleşmesi muhtemel hadisedir. Ancak burada amaç nedir, bu bir muammadır.
    #2710837 (KIZILMASKE, 18.12.2007 11:10)
  2. - ya sen eskimedin mi, niye her yere birlikte giriyoruz?
    + ne biliyim içimde coşkun akan bir ırmak var, danaya, ineğe, kiliseye senle girmek istiyorum.
    - manyadın sen iyice ya, ben gidiyorum.
    + nereye, daha yatağa girice...öhöm..ortamlara diycektim.
    #2710845 (uzun nick secmek cok sacma lan, 18.12.2007 11:13)
  3. bahsi geçen şu taksimdeki kilise mi canım?
    hee anladım..

tanım: eski sevgili ile kültür füzyonu yapılmak istenmiştir.
    #2710864 (Seytanin Fisildadiklari, 18.12.2007 11:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgili ile kiliseye girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgili ile kiliseye girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgili ile kiliseye girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgili ile kiliseye girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » nurhak kaya » adini unutacak kadar sarhos olmak » muslum gurses » hemn izmirli hem de zenci olmak » jupiter » sehir disinda universite okumak » cm 01 02 » veysel bozkurt » koyden indim sehire » gulumseyen kelle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » recis » erdogan arica ekolu » uyku sersemiyken yapilan salakliklar » golu ilk bulanin soyledigi soz » nurcu » recep tayyip erdogan a gelen ozel mesajlar » ses tonu karizmatik olan unluler » ben bu yaziyi kendime yazdim » osmanli kavgasi » neoplan cityliner