eski sevgili ile dost kalmak 

/ 7
kapat
  1. (bkz: eski sevgiliye tost almak)
    #2698700 (karga, 15.12.2007 04:46)
  2. pek fazla bir şey paylaşmamış kişilerin yapabileceği dostluk şeklidir.
    zira paylaşılanlar yoğun ise,büyük bir aşk yaşamışsanız hiçbir şekilde dost kalamazsınız.
    #2699216 (slywitch, 15.12.2007 12:34)
  3. (bkz: yemeyip yanında yatmak)
    #2699232 (sara nobetcisi, 15.12.2007 12:39)
  4. (bkz: ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz)
    #2699253 (hale yediler, 15.12.2007 12:45)
  5. En kaba tabiriyle çok çok af edersiniz "göt.nü yiyim ayağından başka bişey değil."
    #2699258 (40iki, 15.12.2007 12:46)
  6. Ne kadar mümkün gibi görünsede aslında hiç mümkün olmayacak eylem.
    #2699267 (TheNobodies, 15.12.2007 12:48)
  7. iki tarafın da birbirlerini artık sevmediklerini fark ederek ayrılmaları sonucunda meydana gelebilecek durum. hani sevgili olamadık senin gibi bir dostu kaybetmek istemem hesabı. zira her ne kadar birbirlerini gerektiği gibi sevememiş olsalar da birlikte geçirdikleri zaman içerisinde ikisi de birbirlerini çok iyi tanımışlardır ve buna ileriki yaşamlarında ihtiyaç duyabilirler.
    #2699301 (shinoda, 15.12.2007 12:56)
  8. (bkz: eski sevgiliyle kurbanda danaya girmek)
    #2699339 (judas, 15.12.2007 13:11)
  9. (bkz: dostumu yedim bekliyorum)
    #2699371 (kusmuk, 15.12.2007 13:30)
  10. olamıcak bişey zeten de gereksiz bir olaydır kanımca.
    #2699403 (cccccnnnnn, 15.12.2007 13:43)
  11. bircok eski sevgilisiyle arası limoni olan bir insanın ozendigi sey. ben mesela...

niye ayrıldıktan sonra arkadas kalamıyorum bu kızlarla diye soruyorum kendime bazen. isin kotusu gordugum yerde yolumu degistiriyorum, boyle istiyorum. tabi ben onları gordugumde onlar beni gormemisse yolumu degistiriyorum yoksa gozgoze gelip de salak yapmak olmaz, yani komik olur de mi?.. belki onlar da beni yolda gorduklerinde ben onları gormemissem gormezden gelip yollarına gidiyorlardır... orası muamma.

birkac tane istisna var tabi ama ben hepsiyle arkadas kalmak istiyorum. dost kalmak sacma, zaten ben arkadas kalmak istiyorum. hepsini istiyorum...
    #2699470 (hayatin anlamini cozen bilge, 15.12.2007 14:08 ~ 14:09)
  12. kadınların kabullenebildiği ama erkeklerin, asla asla olmaz dedikleri ruh hali.
    #2699472 (Cyqne, 15.12.2007 14:08)
  13. (sms)

eski sevgili- facebook'dan sildin mi sen beni?
    nerval - evet.
    es - ayıp olmuyor mu biraz?
    n - hayır. ayıp olan hala benimle ilişkinin kavgasını ve tartışmasını yapman. böyle bir arkadaşlık istemiyorum.

(telefon konuşması)

es - bana biraz vaktini ayırır mısın?
    n - sorun da burada. dün yapmam gereken bir çok şey vardı, ama ilişkimizde de olduğu gibi seninle uğraşmaktan hiç bir şey yapamadım.
    es - peki neden sildin facebook'dan.
    n - çünkü seninle böyle bir arkadaşlık yaşamak istemiyorum.
    es - hayatından çıkmamı mı istiyorsun?
    n - evet.
    es - peki, hoşçakal yeni yılın kutlu olsun.
    n - senin de.

şeklinde sonuçlanır. nedense insanın içine bir hüzün verir, sessizlik istenilir ama sokakta nadir geçen arabaların rüzgar sesi ya da cama arada bir vuran ağacın dalları bile kulaklarınızda yankılanır. durgun olursunuz, yapmakta olduğunuz şeyi düşünemez olursunuz. sanki bir tokat yemişcesine, tokadı siz atmanıza rağmen acı çekersiniz. hayatınız boyunca çözemediğiniz aşkı, bugün de çözemezsiniz.
    #2772101 (nerval, 31.12.2007 18:16)
  14. becerebildiğini sandığın ama beceremediğin durumdur. kardeşim geç şimdi medeni olmayı ya. eski sevgiliden dost falan olmaz.
    #2772114 (puLLuk, 31.12.2007 18:19)
  15. afedersiniz ama bir arkadaşımın bana şu düşünceyle açıkladığı durumdur (ki bende bazen bu duruma katılırım) :
    (bkz: domalandan kanka olmaz)
    #2772228 (bluehash, 31.12.2007 18:43)
  16. komik bir kavramdır. eğer gerçekten öyle bir olay olmuşsa bu eski sevgiliden çok zamanında boşluk dolduran eski bir yardımseverdir. yok artık eski sevgiliye gidipte ben aşık oldum hemde senden daha güzel el ele tutuşuyor * demezsinya!
    #3204353 (b butterfly, 29.03.2008 03:54)
  17. mümkün olma ihtimali olmayan durumdur.
    "ah o gözler, o bakışlar, o endam, o ses..." denilen kişi ile sadece dost kalmak... herzaman yanınızda ama bir o kadar uzak olması...

mümkün acıların tarif edemediği ve masumane olan bir yürek acısıdır malesef. kişiyi her daim kahreden, şehrin kalabalığında yapayalnızlıklardan, ağlamaklı yara almalardan, bir daha aşık olmalardan duyulan korkuların sebebidir. herşeyden soğuma sebebidir. hayattan soğutma sebebidir. zordur...
    çok zordur... oluru yoktur...

--spoiler--
    hani "çıksam bağısam deli poyraz gibi duyarmısın beni?... duyarmısın sesimi?... elini verirmisin bana ve severmisin tekrar beni?..." dersiniz içinizden.
    ve umud edersiniz sadece. bir gün çıkıp tekrar sevmesi için. tekrar yaşamak için. tekrar mutlu olmak için...
    --spoiler--

adı üstünde sevgili bu, bunun yenisi eskisi yoktur.
    #3204586 (m m m, 29.03.2008 07:56 ~ 07:58)
  18. güzel bir durumdur. herşeyi bir kenara atıldığının, unutumanın göstergesidir.
    #3933412 (nacres, 08.09.2008 02:52)
  19. mümkün olmayacak, olamayacak durumdur.
    aslinda amaca yönelik hareket etmek gerekir. eski sevgilinin daima "eski" kalmasi isteniyorsa, dost kalmasi safca bir secim. adama neden diye sormazlar mi adamim..
    #3933503 (doktor kic, 08.09.2008 03:32)
  20. icindeki bazı duyguları bitirememis bünyelerin genel söylemidir.egerki iki tarafta dost kalmak istiyorsa yakın zamanda birini bulamayacakları dusuncesiyle en azından birbirlerine acık bir kapı bırakma dusuncesidir.belkide hicbir sey düsünmeden sadece hatıralara dayanıp karsı taraftan yasadıgı surece haber alma, onu merak etme istemidir.zordur eski sevgiliyle dost kalmak, sabrın yanında kaynagı belli olmayan büyük bir güc ister.
    #3934557 (sahtemustaine, 08.09.2008 15:03)
  21. gavurdan dost olmayacağı gibi eski sevgiliden de dost olmaz, olamaz. eski de kalmış birine neden tekrar anlam yükleyip dost yerine koyarlar anlamam yine sonunda çekip gidecektir yokluğuna alışmışken bırakın gitsin..
    #3934573 (rire jaune, 08.09.2008 15:09)
  22. kesinlikle olmaz dediğim durumdur. zira eninde sonunda beraber uyanılması olağan durumdur ki sonrası facia olur genelde...
    #3934588 (MHRKY, 08.09.2008 15:12)
  23. bir arkadaşım içki masasında çok güzel özetlemişti bu durumu;

"ayrılınca arkadaş kalalım derler. gülün kokusu hiç değişir mi?"
    #3934639 (schizo, 08.09.2008 15:24)
/ 7
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevgili ile dost kalmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgili ile dost kalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgili ile dost kalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevgili ile dost kalmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » biyikli olmazsa olmaz insanlar » brianna banks » yaran facebook gruplari » cok guzel hareketler bunlar » microsoft excel » harder faster » eser yenerler » ozlu sozler » behic asci nin adalet bakanligi na sokulmamasi » engin ceber » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tayinci » para ustu olarak verilen sakizi kabul etmemek » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » azrail e soylenecek sozler » polis uniformasinin eminonu nde satilmasi » kaybettigini anlamak » hali cirparken senkronizasyonu kaybetmek » erman toroglu » idris i bitlisi » bkal