eski sevdicegin resmine sarilip uyumaya calismak 

kapat
  1. çerçevenin kenarları paso göğüs ve çene kısmına battığından boş çıkacak çabadır. denemeyin, hem fiziksel hem de ruhsal olarak tehlikelidir.
    #3919919 (tutamadim kacirdim, 05.09.2008 14:06)
  2. bir değişik versiyonu: sevgilinin aldığı oyuncak nemoyla uyumak.
    #3920667 (ameliepoulin, 05.09.2008 16:57)
  3. eski sevdicek bir şerefsiz, bir yalancı, bir kompleksli, bir aşağılık, bir günahkar, bir karaktersiz değilse normaldir. aksi halde, eski sevdiceğin resmine tükürerek, huzurlu bir uyku uyunur. böylesi varsa, itina ile ücretsiz tükürülür. tuuu!
    #3921063 (sandalye, 05.09.2008 18:17)
  4. resim bilgisayar ekranındaysa ilginç olabilecek eylem.

-olum napıyon deli mi sikti seni?
    +bitanemin resmine sarılıyorum baba..
    -bırak şu monitörü lan dübük!
    +ama baba..
    -zıbar uyu lan zırzop.
    #3921087 (ayagini organina gore uzat, 05.09.2008 18:22)
  5. (bkz: dün gece resmini öptüm de yattım)
    #3921102 (derberker, 05.09.2008 18:25)
  6. uyunmaz.. uyumaya çalışılır yalnızca. ağlamaktan uyuyamaz insan. onun resmini, gözlerini, o bakışını gördükçe hatırlar insan geçmişi, ağlamaktan alıkoyamaz kendini. akar gider gözyaşları. "eski" sevdicek olmaması için yalvarır tanrı'ya, saatlerce...
    #3921104 (tanrica, 05.09.2008 18:25)
  7. (bkz: bi eski sevgili vardı noldu ona)
    #3921108 (DeWe, 05.09.2008 18:26)
  8. resmin kırışmasına yol açacak eylem. *
    #3921130 (bonusssimo, 05.09.2008 18:31 ~ 21:10)
  9. yenisine ve canlısına sarılıp uyumak varken, ne gerek var dedirten eylem. * *
    #3921137 (maximus, 05.09.2008 18:33)
  10. en hafif tabirle, aptallıktır..
    #3921141 (don santino corleone, 05.09.2008 18:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski sevdicegin resmine sarilip uyumaya calismak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevdicegin resmine sarilip uyumaya calismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevdicegin resmine sarilip uyumaya calismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski sevdicegin resmine sarilip uyumaya calismak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » 1999 nba drafti » ivan konstantinovic ayvazovski » zlatan ibrahimovic » seksten once nutella » baban zeki biriydi evlat » ayrilirken sevgiliye soylenebilecek en kotu soz » cinci yazarlar » sizce sizi neden ise almaliyiz » hebenneka » davranislarin bir baskasina bagli olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » firinci » jordan rudess kim ya » hamburg song » hotspot shield » aptalex » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » yeni uuser olacaklara nick onerileri » calistigi kurumu babasinin mali sanmak » shabani nonda