eski para yazayimda buyuk para gozuksun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buyuk para
  2. para en buyuk torpildir
  3. stadyumlarda para ustu olarak bozuk para verilmesi
  4. paraya para demem para benim olmadikca
  5. para ver dunyanin en buyuk askini vereyim sana
  6. para vermeden para ustu almak
  7. az para kazanip cok para harcayan kisi
  8. 10 para ver 10 para ver 10 para yoksa 5 para ver
  9. sahte cikan buyuk ikramiyeye sahte para verilmesi
  10. para meta para

© 2008 - uludağ sözlük

eski para yazayimda buyuk para gozuksun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eski para yazayimda buyuk para gozuksun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski para yazayimda buyuk para gozuksun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisa boylu insanlarin fazla hayalperest olmasi » tecavuzden tutuklanan milli guresci » andlee » gunaydin dunya » adsiz ozlem » dilek turkan » a d i d a s » today s zaman » silik entry sine kizip moda ayar veren yazar » uludag sozluk teki laptop sahipleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci