eski koye yeni adet 

kapat
  1. köyün çehresinin değişmesine neden olan eylemi kınama sözü. artık bu köy global bir köy ise -ki öyle-, kınama ve yadırgama süreci daha hızlı atlatılır hale gelmiştir. "yeni adet" çarçabuk içselleştirilip tüketilir, "sıradakii" diye seslenip daha yenisini getiren mavi-kırmızı-beyaz renkli çığırtkana iş düşer.naapsın adamın işi başından aşkın, dünyayı katletmek için ivedilik şart.
    #487138 (holofira, 02.08.2006 03:38)
  2. yıllardır aynı tas aynı hamamla idare eden köye sauna yaptırılması ve köy halkının sauna kullanımına teşvik edilmesidir.*** **
    #487438 (edelweiss, 02.08.2006 10:36)

© 2008 - uludağ sözlük

eski koye yeni adet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski koye yeni adet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski koye yeni adet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo uludag » sezgin gezgin » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » aldatan sevgili » yesil isik » oligofreni » bulusmak istemeyen sevgili » abla kardes diyaloglari » obsedor » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » cez basketball nymburk » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » sembiyoz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the doors cafe » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » bc prostejov » acoustic samurai » formati dagitan gammazlar » agoni » tegetsel konusma » sen oyna dilber » katalepsi » insomnia » hela yerine bela diyen yasam formu » uyukusuz ruyasiz » benim hemen evlenmem lazim baba » metin 2 » vaudeville for vendetta